-20% Kedvezmény, ezzel a kóddal MIDSEASON20 (az Anekke márkát kivéve) Vége 126 óra múlva 40 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Hímzés farmer

  02. 10. 2017      A divat világában

Szerelmeseinek minimalizmus, ez a tendencia látszik, hogy fújja, hímzés, de ezek szinte mindenhol. Ők csábítanak próbálja csalogatni. Frčí virágmotívumok (különösen rózsa), a növények, állatok és más finom minták, több színben, hogy minden a számunkra már a saját. Kéz a kézben velük, séta és javítások kezdődött ez a játékos stílus már a múlt évben.

Válogatott hímzés nem hagyja ki a halhatatlan farmer a divatipar, aki szégyenlősen úgynevezett egyetemes. Emellett farmer darab már régóta emelkedett a tisztán munkaruhák divat modellek széles tevékenységi területét. És mi szeretett farmer, džísky, farmer ingek és ruhák eligazodni hímzések, egy teljesen új dimenziót. Eljáró játékosan és romantikusan, és ezért szeretik, és szeretné viselni még. Egy abszolút must-have ebben a szezonban egy hosszú ing Desigual ! Hosszabb vágott és eredeti megközelítést kell viselni, és mindig viseljen fogsz feleségül nadrágot és legínům, dolgozni, vagy a dátumot.

farmer ing Desigual

Abban az esetben, farmer szoknya, hogy a térd helyreállítási arany hímzések lélegzetelállító részletességgel, hogy senki sem tudja figyelmen kívül hagyni. Szoknyák nekik köszönhetően fényűző hangulatát, ezért nem lehet kombinálni a sportos, kényelmes, hanem elegánsabb felsők.

farmer ing Desigual

Hideg napok növekszik, és így része a mindennapi ruhában szőrzet, hogy a melegen tart a test és lélek. Farmer kabát Desigual prémes kapucnival és hímzett zsebbel, ujja és pontosan illik szőke, barnák, vörösek is.

farmerdzseki Desigual

Végül is vannak elveszett nejnositelnější nadrág - farmer. Ezek a „Boyfriend” fénylik arany hímzéssel és ezüst kövek, és így az nem teljesen normális.

fekete farmer Desigual

De ha nem kényelmes az egész ruhát, nem is beszélve eléri az élelmiszer, és egyszerű stílusban vezetnek tökéletesség. Ellenállhatatlan a Desigual táska etnikai stílusban hímzés meghúzni a legapróbb részletekig. Akkor vigye a kezünkben, hanem a válluk felett, és minden járókelő lesz az irigység neki.

kézitáska Desigual

 

Tehát, ha kell esni még nem szerezte meg hímzett darab, itt az ideje, hogy gyorsan változik! :-)

Megjelenítette: Kateřina Švelchová

Tetszik az olvasmány?