−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 9 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Hátizsák. Ez a trend nem áll meg.

  20. 02. 2020      A divat világában

Ezenkívül a korábban kedvenc kézitáskáját a szekrény alján hagyja, mert a legújabb kiegészítő ezúttal hátizsák? Nem? Akkor olvassa el, és minden bizonnyal meg fog történni!

A hátizsák számos évszak óta élvezi népszerűségét, és nem fog lefelé lefelé maradni. És nem számít, ha gyakorlati vagy tisztán divatos szempontból nézi meg. Ez egy kiegészítő, amelyet nem szabad kihagynia a gyűjteményből. Örülni fogja magának és ortopédjának, mert amiről beszélünk, a hátizsák nem terheli a hátát, mint egy cipzáras erszény, és ha legalább egyenletesen jár, és ösztönzi a környéket.

Most csak válassza ki a megfelelőt, az Ön személyiségét, stílusát. Nagy, kicsi, karcsú, sportos, romantikus, mesés, dolgozni vagy utazni? Minden neked.

Kifinomult Desigual hátizsákok

A Desigual nem csak a színes játékos motívumokról szól, amelyeket nem fog hiányozni a tömegben. E spanyol jelenség alatt még elegánsabb típusú hátizsákok találhatók , kedvenc hímzésükkel, amelyeket ruhakon, szoknyákon vagy finoman beállított ruhákon is viselhet, amelyeket aláhúzni szeretne.

Mesebeli hátizsákok Santoro és romantikus hátizsákok Anekke

A Xiss hátizsák nem csak utazáshoz


Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?