+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Hátizsák a kézitáska helyett - ez a tendencia zöld és fizioterapeuta számára ad lehetőséget

  09. 04. 2018      A divat világában

Vajon a partner sikoltozik benned, hogy még csak egy parádét gondolsz? Ezúttal ászot kapsz a hüvelyeden! Az elegáns hátizsákok trendjével a hátat enyhíti! És ezért dicsérni kell az új darabra a gyűjteményben, nem szidtam meg!

Amiről beszélünk, a női táska gyakran elrejti a Harry Potter varázslatos sátorát. Mint bizonyíték, csak néhány másodpercig tartani kell a barátját vagy a férjét, aztán megrémülve "ha téglát húz", nyilvánvaló, hogy többet, mint a nélkülözhetetlen három pénztárca, kulcs, telefon .

Vállunkon gyakran naplókat, katalógusokat, könyveket, magazinokat, vásárlókat, notebookokat, ruházatokat, élelmiszereket vagy kozmetikus kozmetikusokat viselünk. A súly emelkedik, a hátunk fájdalmai, a nyaki gerinc és a vállak. És így a trend a hátizsákok nem csak üdvözölték, mint egy pozitív változás a területen a divat kiegészítők, hanem az egészségügyi szempontból. Hidd el, hogy még az ortopédiai vagy fizioterapeuta is izgatott lesz, ha egy hátizsákot látna egy váll helyett egy kézitáskával, amíg újra nem panaszkodik a fájdalomra, amit mi nők csinálnak.

És mivel a hátizsákok még nem jöttek el a hölgyek, a lányok, a nők ízlésére, megpróbáljuk bizonyítani, hogy tényleg megéri! Régen nincs szó sportruházatról, csúnya formákról vagy páratlan színkombinációkról. A tanfolyam olyan hátizsákokkal rendelkezik, amelyek elkápráztatják a játékos designt, a képzeletét és az eleganciát.

Egyszerűség a szépség! Ezt bizonyítja a Desigual hátizsák egy finom, női megjelenésű, rózsaszín és arany kombinációval. Hozzáad minden sportruházatot, sportos, alkalmi vagy elegáns, és hozzáadja a megfelelő mennyiségű romantikát és eredetiséget.

Desigual hátizsák

Van benned egy olyan gyermek, aki kicsit játékossággal és frissességgel bámulja a hátizsákot? Ezután kövesse az Anekke jelet, és nem fogja megbánni. Az Anekke hátizsákok különböző méretben és romantikus formákban ideális kiegészítők minden nap.

Anekke hátizsák

Nyár jön, így van egy zenei fesztivál, egy parti a parton, egy kirándulás vagy egy ünnep. A nyári kalandban, ezzel a Desigual hátizsákkal büszkélkedő stílusban, gyakorlatias leszel, és társas leszel.

Desigual színes hátizsák

Ne felejtsük el, hogy Tommy Hilfiger hátizsákja a luxus és az elegancia csábítása. A tisztességes színkombinációk, aranyszerelvények és lélegzetelállító design elegánsan kiegészítik elegáns ruhákkal mind a munka, mind a romantikus találkozók számára.

hátizsák Tommy Hilfiger

Tehát ne aggódj a változások miatt, és tartsd a kézitáskákat a szekrény alján! Menj a hátizsákokba, amelyek átmásolják a divatvilágot!

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás