+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Hat - olyan kiegészítő, amely soha nem megy ki a divatból

  07. 05. 2016      A divat világában

Hat egy nagy sláger több szezont. Szalma kalapok, cowboy, alkalmi vagy elegáns változat egyre népszerűbbek, és nem csoda. Nem csak véd meg minket a nap és a fagy, de ez is egy elegáns divatos kiegészítő, amely kiemeli a személyiség.

kalap scotchandsoda

történelem
Igen, még kalapot saját történetét. Történelmileg, minden kerülhet időszakban az ókori Mezopotámiában és az ókori Görögországban, hogy Európában, de ki kell terjeszteni a 15. században. Kalap kopott császárok és tisztek. Ők voltak jelképe a méltóság és a tisztelet jeleként elcsúszik, amikor üdvözlő. Röviden, kalapok kopott, talán örökre, a feje még mindig fontos része a test, és hordozza a teljes száma érzékeny létfontosságú szerveket. Természetesen ezért van, hogy szükség van erre a ritka ,, konténer „, hogy megvédje, és így idővel javult a fejfedő és felújítják, és létrehozott egy kalapot.

Hat, de nem rendelkezik a védelmi funkció, egy részét évszázaddal később vált díszítik sok urak és hölgyek. Voltak még időkben, hogy amikor a nők és a férfiak kimentek az utcára anélkül, hogy egy kalap, ezt a beszédet tartották a csúcsra a tiszteletlenség. Természetesen az egyes módok, ez ,, hozzáállás „megváltozott sapka és háttérbe szorult. Jelenleg azonban ez a divatirányzat visszaadja annak ellenére, hogy nem végez, mint korábban, minden bizonnyal hangsúlyoz érzékiség. Ha áthaladnak egy ember, egy kalap és mosolyog amikor a hölgy viszont. röviden, akkor el kell ismernem, hogy ez egy szép divatos, amelynek íze és stílusa más.

Az utóbbi tulajdonság ,, másik „nagyon fontos számunkra, mert hála ez miüzletünkben elegáns és szép kalapok pontban ajánlott divat kiegészítők . Pontosabban, a holland márka Scotch & Soda és a görög márka Doc. Dőljön hátra, csodálom, és hagyja magát ihlette darab ...;)

Whiskyt szódával

Doca

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás