−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 28 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Gyermek téli hótaposók

  28. 12. 2018      A divat világában

Latyakos hó, pocsolya vagy csúszós jég - ezek a csizmák bármilyen kellemetlen idővel megbirkóznak! A puha, meleg plüssbélés melegen tartja a kicsi lábat. Funkcionális részletek, és a csúszásgátló, profilozott járótalp még kényelmesebbé teszi a csizma viselését. 

Megéri befektetetni egyedi darabra, hiszen ezek időtállóak, több szezont is bírni fognak, valamint vízlepergető tulajdonsággal is rendelkeznek egy kis inspiráció a gyerekdivathoz íme három világmárka. 

gyerekek

Gyerek Crocs hótaposók

Alkalmazkodnak a hosszabb sétákhoz és az intenzív szabadtéri játékokhoz. Crocs márka gyűjteményében található kényelmes cipők a hideg napokra, mesterséges anyag - Croslite anyagból. Ezekben a cipőkben anyag betét van, ami növeli a kényelmet viselése közben. Croslite anyag talp, biztonságos, még a csúszós talajon is. 

 

Crocs

Converse gyerek cipôk

A Converse cipô ideális a kissebb téli játékokhoz, a nagyszerű fiúknak és a divatos lányoknakDesign boka, és bõr kivitelezésben, speciális belsõ béléssel, és egy ikonikus logóval.  A lányok számára ez a típus rózsaszínben is megtalálható.

társalog

Gyerek hótaposó EMU Ausztrália

Teljesen egyedi és kivló minôségű csizma mind a nagy, mind a kis gyerekek számára. Csúszásmentes, valódi báránybőrből készült, és gyapjújal melegíttet belsôvel rendelkezik. Ezen kívül az emu vízálló, így jöhet a hó, esô akkor sem ázik át. 

emu madár

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?