+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Gyakorlati pénztárcák Desigual

  24. 10. 2014      A divat világában

Az alapja az egyes zsák, hogy minőségi és praktikus pénztárca. Az ilyen rögzítés az új kollekció Desigual ősz / tél 2014 Wallet Desigual készülnek ellenálló textilanyagokból és kínál különböző kreatív tervek. Vannak ellátva több különálló tároló a maximális kényelem és a funkcionalitás minden tulajdonos.

Desigual pénztárca Mix Flojigsaw Desigual pénztárca Mix Flojigsaw

Ezek a kis Desigual pénztárca készült felszínén textillel, és a belsejében a műbőr. Ezek rögzítéséhez szabadalmi és két részre oszlik. Az első szabadalom kis zseb cipzárral és 3 rekesz egyéb dokumentumokat. A második szabadalom egy levéltárca 6 rekeszes kártyák, egy jegyzetek 3 és rekeszek egyéb dokumentumokat. Wallet a hátsó zsebében 1 szabad.

Desigual penněženka Lengueta Seduccio Carry Desigual penněženka Lengueta Seduccio Carry

Egy másik típusú kevésbé praktikus pénztárca patenttal szabadalom. Ezek tartalmazzák 4 kártyanyílás, több más dokumentumok és más kis zseb cipzárral és 2 zsebbel.

Desigual pénztárca Lengueta bóla Rojas Carry Desigual pénztárca Lengueta bóla Rojas Carry

Mivel a további elegáns pénztárca nagyobb méretű fémes trim. Belül egy külön kivehető rekesz kártyák és több papír, majd cipzáras zseb érméket és más tárolórekesz a kártya, amely összesen erszényt ez a 18.

Desigual pénztárca Ziparound hozzáadása Desigual pénztárca Ziparound hozzáadása

Egy másik típusú pénztárcák Desigual további 6 rekesszel kártyák, 4 egyéb dokumentumok, kivehető szabadalmi ügy cipzáras zseb 4 rekesz kártyák és képek. Belül van még hely egy ceruza zseb a kis zseb és a hátsó külső cipzáras zseb. A pénztárca is tartalmaz egy levehető szíjjal és egy kis pénztárca, és lehet használni, mint egy kis kuplung a kezedben.

Desigual pénztárca Twolevels Virág Geometri Desigual pénztárca Twolevels Virág Geometri

Pénztárcák Desigual, amely lehet viselni, mint egy kuplung. Ezek pénztárcák Desigual két fő zseb cipzárral - egy szánt érmék, a másik pedig a kártyákat, jegyzeteket és dokumentumokat. Pénztárca van egy levehető pánt alkalmazásra írni.

Desigual pénztárca Doublezipp labios Desigual pénztárca Doublezipp labios

Egy másik példa a nagy pénztárca Desigual . Két zsebbel - az egyik a bankjegyek és érmék, a második tele van rekeszekkel kártyák, beleértve a tér egy ceruzát.

Desigual pénztárca Maria Estambul Desigual pénztárca Maria Estambul

Az utolsó típus szép, tágas pénztárca külön tömörített kerülete körül pénztárca. Tárhely kártyák és számlák a zseb cipzárral szabadalom. Jelenleg 14 rekeszek kártyát, tokot fényképek és zseb számlák és egyéb jellemzők, más dokumentumokat.

Tehát választhat: https://www.different.cz/penezenky__desigual

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás