Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 65 óra múlva 2 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Giveaway divat adventi naptárak

  09. 11. 2017      A divat világában

Karácsony van, Karácsony van! Úgy érzi, a varázslatos karácsonyi körülöttünk? Nem gondolod? Így készülj, hanem mert hamarosan kitör. És mivel ez biztosan ne becsüld semmit, elkezd vásárolni ajándékokat időben, a kényelmes otthon nélkül a stressz. Most van még egy meglepetés kívül. Gondosan olvassa tovább.

 

Minden vásárlás felett 2.500 CZK most kidobnak mi nagy divat adventi naptárakat. És a csodálatos karácsonyi idő és idén is édesíti.


Az ajánlat csak akkor érvényes, amíg vasárnap 12/11, és ez előre fizető ajándékok időben és kap jutalmat érte.

Tehát mit kell egy óriási a választék a ruhák Calvin Klein ? Feast, perelhet és szexi. Fehérnemű ettől a márka egy jelenség. Ha nem rendelkezik legalább egy darab az ő komód, mintha nem. És ha tényleg nem kell, ezért ne habozzon. Ez jó, ez szép, egyre. És róla, vagy írjon a Mikulás.


Calvin Klein

Egy másik nagy csúcs egy ajándék egyértelműen gyertyák Yankee Candle van az Ön számára üzletünkben közelmúltban. Lehet választani a legkülönbözőbb formájú és aromák, amelyek miatt él otthonában. Képzeljük el egy pillanatra, hogy otthon, amikor fény a gyertyát, hogy egy könyvet, és szívja magába a pihentető légkört. Minden stressz elment. Ilyen pihenni csak illatú Yankee Candle engedékeny.

Yankee Candle

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás