EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 14 óra múlva 0 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Fürdőruha szezon 2017

  26. 05. 2017      A divat világában

A fürdôruha szezon itt. A várva várt idôszak amelyre egész télen készültünk, kemény edzés, testmozgás ... Épp ezért segítünk neked, van egy dolog amelyet fel kell frissíteni. Fürdôruha. A nyaralás már ajtón kopogtat, a tavalyi fürdôruhádat már nincs kedved újra elôvenni, akkor gyere velünk, mutatunk valamit, ami tetszeni fog.

Calvin Klein

must-have darabok között egyértelműen a  Calvin Klein fürdőruha a nyerô. A Calvin Klein fürdőruha időtlen, amelyet egy szezon után biztos nem dobsz el. Asszimetrikus szabás, univerzális színek. Ebben az évben újdonság, a középen rugalmas gumi szétválasztva. Nagyon jólmutat.

Calvin Klein

Diesel

Eredeti fürdőruha a Diesel márkától, színes kivitelezés, trópusi mintákvagy farmer dizájn képviseli ezt az időtlen kollekciót. Kétrészes, különböző mintákkal, tökéletes minden testalkatra, széles a választék.

Diesel fürdőruha

Desigual

Új tervezés a Desigual márkától, amely ebben a kollekcióban a kétoldalas bikinit tervezte meg. Desigual fürdőruha avagy 2 az 1-ben, így a nyaralásnál még több idôt takaríthatsz meg, mert nagyon pici helyet foglal el a bôröndödben.

fürdőruha Desigual

Férfi fürdônadrág

Uraim itt a lehetôség, két márka közül is választhattok. Férfi fürdőruha Calvin Klein univerzális színekkel, tökéletesen alkalmas akár rövidnadrág formájában is. Ugyanez elmondható a  Diesel fürdônadrág kollekciójáról is. Különbözô hosszúság, és kivitelezés.

úszónadrág

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás