+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Fontos tudni, hogy melyik szín illik jobban? Igen!

  09. 12. 2014      A divat világában

Ha eddig úgy gondolta, hogy nem számít, milyen színt hozott a ruha, így lesz ez a gondolat cáfolni. Fénysugarak alá a ruhákat, tükrözik az eső színeket a bőrt. És akkor egy bizonyos szín egyszerűen nem illik. Néhány arcodon mint ettél valami rossz, és a másik csak ráncokat okozó próbál poschovávat. Minden van egy szín, ami a kedvenc, hogy fény és hallani mindenhol, hogy mi néz ki túl. Ilyen festéket ad bizalmat fog a kor és van benne szebb.

De ez nem csak egy szín, de a pontos jellegzetes árnyalat, amely megtalálható a smink. Ha jobbról alkalmazott szemceruza mentén a megfelelő árnyalatot, akkor az egész arcot sugárzó, mintha ez dopadávaly napfény még felhős időben. Ha úgy gondolja, hogy Modroočko rendelkeznek csak árnyakat árnyalatú kék és zöld zelenoočky annyira rossz. Hue kell egyesíteni a színes bőr és a haj.

színes tipológia színes tipológia

Tavaszi meleg típus

Ha elefántcsont bőr, áttetsző sápadt és napozó főként piros, meg kell választani lágy pasztellszínek kék, szürke-zöld és a türkiz. Próbálja még aranybarna. Sorokat kell inkább szürke vagy barna, nem fekete egyáltalán.

Hideg nyári típus

Teszi a bőrt a nap sütit? Akkor lesz bézs tónusok rózsaszínes árnyalatú. A szemét, majd dob füstös barna árnyék vagy, hanem inkább szürke vagy vörös. Nem hibázott, vagy sárga. Szemceruza kellene zöld, türkiz vagy sötétszürke.

Őszi meleg típus

Meleg hangon pezsgő arany vagy sötét bézs, barna, piros. Jelent semmit? Így elfér sötétbarna vagy fekete szempillaspirál és árnyék vonalak színe, ami kell egy árnyalatú borostyán, tégla, türkiz vagy mogyoró.

Hideg tél típus

Ön olíva jižanka vagy az arcon, mint Hófehérke? Akkor a legjobb az Ön számára, hogy összekapcsolják fényes kontrasztos színek, fehér-szürke ezüstös árnyékok és árnyalatok faszén. Megillet lesz fekete vonalak és szempillaspirál is fekete. Napi smink legyen finom.

Lehet, hogy megvan az típusát, és köszönhetően a színek a karácsony előtti rohanás jobban érzi magát. Így szép napokat.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás