+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Flamencopa 2015 - verseny flamenco, amely lebontja a korlátokat

  19. 03. 2015      A divat világában

Néha partner érdekes eseményeket, ahol belépünk nélkül közvetlenül kilátása profit stb Néha egyszerűen a vágy, hogy megpróbálja elősegítése valamit, hogy van értelme. És egy ilyen rendezvény a nemzetközi táncverseny FLAMENCOPA - nemzetközi táncverseny a flamenco.

Az én kis eltér a hajlamosak vagyunk Spanyolországban. Desigual márka , amely a legnagyobb béka kínálatból származik Spanyolország, és összeköttetésben vannak az országban többé-kevésbé folyamatosan :) És ezért is együttműködve ez az esemény nem volt szükség arra gondolni hosszú.

Flamenco. Forrás: https://www.arshtcenter.org Flamenco. Forrás: https://www.arshtcenter.org

A verseny zajlik Pilsen 22.5. és május 23, 2015, a gyönyörű telephelyén a pilseni Polgárvasárnap viták ..., és „tánc”. Hirdeti őt a szervező a spanyol Központ Oktatási és Kulturális.
Gála és díjátadó ünnepségre kerül sor a New Theatre pilseni 2015/05/23 20:00. Gyönyörű Pilsen Színház megér egy látogatást. Plzeňáci már ott valószínűleg volt, de a többiek, fontolja meg, hogy egy Európa Kulturális Fővárosa 2015-ben nem, hogy az utazás :)

Flamencopa verseny formájában fog a nyilvános előadás két kategóriában - amatőr és paraprofessionals. Minden kategóriában ezután tovább oszthatók: a verseny az egyének és a verseny párok és csoportok (3 -6 fő) és a versenyt egy néptánc - Sevillanas (2-10 fő). Örülünk, hogy a legjobban! ;)

A verseny lesz számos kísérő rendezvények és előadások a különböző csillagok a tánc területén. Ott is workshopokat bírák és taaaaaak. Csak ha úgy tetszik hýbnout néha egy kis szamár, vagy legalábbis valami csodálom, hogy hazánkban jentak látni, így válik;)

További információért kérjük, látogasson el: www.flamencopa.eu vagy www.cskv.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás