+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Fesztivál look: Hogy, mit viselj a fesztiválon?

  28. 06. 2017      A divat világában

Itt a nyár és vele együtt a szezonban a fesztiválok. Az esemény, amelyre még mindig szeretnénk érezni magukat, és élni a legteljesebb. És hol máshol kellene vágni laza, mint nyáron fest. Mivel fesztiválok kényszerít bennünket, hogy kifejezzük személyiség mint ilyen - azaz, kívül és belül egyaránt. Ezért nem kötődnek, de pihenni, és nem kell félni, hogy tedd magad valamire, WEEKDAY egyszerűen nem viselnek. És mi más márka lehet engedni több mint márka Desigual ? Íme néhány tipp, hogy mit vegyek fel a nyári fesztivál!

Spanyol márka Desigual temperamentum biztosan nem feddhetetlen. Desigual márka néha elég vad, tehát nincsenek határok, hogy a képzelet. Ezen kívül, most már a nagy előnye, folyamatban van eladó márka Desigual , így a fesztivál darabokat lehet kapni, a jó ár.

Ez a divat megüt a dolgok túlméretes csupasz köldök és farmer design. Tehát, ha farmer bikini felső, farmer bombázó és erős szín ékszerek biztosan baj. A művészet az, hogy összekapcsolják a dolgokat, hogy a felszerelés hívják. Fekete-fehér stílus, a fekete-fehér. Ez lehetővé teszi a Desigual.

Azonban, ha a színek és minták vad szerelem bizonyosan akadályozza és podléhejte. Félnek sem kombinációban farmer ruhát. Öltöztesd fel nadrágot szabadon zastrkovat, és ha még mindig melegszik, akkor vegye le a nadrágját. A nagy sikert aratott idén Boho Chic stílus , emlékeztet a hippi és éteri stílus - csipke, hímzés, pasztell színek - a jelenlegi gyűjtemény Desigual tavaszi / nyári 2017 is kínál.

Nem szabad elfelejteni, sem rétegződés, béren kívüli, fantáziadús ékszerek és farmerdzsekik. Nem volt mindig megfelelő méretű. Az alapvető eleme minden fesztivál szezon, de egy esőkabát, bakancs és a jó humor. Tehát hogy az öröm, hogy a jegyeket a kedvenc fesztivál, és menj! Most már készen áll, hogy jól érezte ezen a nyáron a legteljesebb. De ne felejtsük el: ,, Lehet Más”.

Szereted a nyári fesztiválok? Mert, hogy mit szólnak, és mit tervez felszerelés? Mondja el nekünk a megjegyzéseket.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás