Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 44 óra múlva 47 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Férfi ruházat Desigual tavaszi / nyári kollekció 2015 - 52.díl - DIFFERENTTV.CZ

  17. 02. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y M03NGaiLYLU)%

Vagyok férfi, és még magad? Tudja, hogy mi az élet? És van a véleménye, hogy a legfontosabb dolog az életben mindig szórakoztató? Csak ez a gyűjtemény férfi ruházat Desigual;) Egy ember, aki ruhákat márka Desigual, nem illik többek között a szürke egér. Mindig lesz egy csillag, előadóművész és mutatós.

Ingek Desigual fér meg, mint egy kesztyű. Egyszerűen válassza ki, hogy Ön inkább típusú karaktert vékony és rendszeres. Slim a soványabb;) ingek a férfi kollekció is megtalálható a józan design. De mindig viseli rajta valami eredeti, a környéket elvarázsol.

Desigual Férfi póló? Persze a dolog, ami ragyog. Az új kollekció Desigual tavaszi / nyári 15 pl. Desigual férfi ing és állati motívumokkal. Mindig szellemesen igazítani, így majom tukán lesz a barátod a bárban, és sétálni. Mindkét mezek fogja látni ezt a részét a divatos Internet TV Különböző TV ;)

A Desigual tudja a srácok nem olyan merész, hölgyek, és így a gyűjtemény is visszafogott tervez. Ebben az évben például a hit a trópusi minta, amely átmegy szinte minden világmárka.

Eltérő lehet az Ön divat e-kereskedelmi vállalkozás http://www.different.cz ;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás