+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Felszereltsége a forró nyári napokon

  20. 06. 2013      A divat világában

Bemutatjuk az elképzelést, másik ruhát a forró nyári napokon.

Desigual ruhát a forró nyári napokon Desigual ruhát a forró nyári napokon

Mit vegyek fel a forró nyári napokon? Próbáld ki ezt a sportos ruhát! Kényelmes vászon nadrág Desigual Red Rep szabad vágni és hét csökkennek jobb. Rövidnadrág kék ég egy kellemes szellős vágott lába, amit esetleg lehet letölteni a csipke szegély. Egy érdekes részlet az ágytakarót láb, amely egy döntetlen az oldalán, és mellékelni kell egy finom minta sötétkék. Ezek rövidnadrág megtalálható az üzletben is piros.

Desigual nadrág Rep Red Blue Desigual nadrág Rep Red Blue

Vonzó női póló Desigual Martinique kellemes kombinációja piros és kék első pillantásra jellegzetes virág motívummal az elején. Shirt lenyűgöző dekoráció formájában apró gyöngyök és flitterek, amely hozzáteszi a játékosság. Egy másik érdekes részlet jobb hüvely, amely egy rögzítő csap. Köszönhetően nagyrészt viskózovému anyag összetétele az ing lesz könnyű nyári társa.

Desigual ing Martinique Desigual ing Martinique

Nyári sláger egyértelműen szintén műanyag cipő Melissa . Ne csüggedjetek az a tény, hogy ezek a műanyag, ez azért van, mert a nagy előnye! Melissa cipő puha, kényelmes és illatos. Anyaguk úgynevezett Melflex tökéletesen alkalmazkodik a láb és Melissky már nevyzujete :-) használatos ebben a ruhában hívják Dance Hits, és nem tiszteljük a nevét, mert bennük minden gond nélkül, akkor táncolja át az éjszakát. Van is egy pár minden szín cipőfűző cipő, akkor döntetlen a boka körül, vagy egyszerűen csak vegye le a cipőt. Ez a fajta balett lakások Melissa doávaný szatén tasak így meg kell, hogy a cipő elfér egy pénztárca přezutí. Melissa típusú Dance Hits megtalálható az üzletben kombinációja rózsaszín és kék, bézs és narancs, fekete és bézs monokróm vagy arany és fekete. Természetesen nem szabad kihagyni a szekrényben, már azért, mert a szaga édességet :-)

Melissa cipők Dance Hits Melissa cipők Dance Hits

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás