−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Felszerelés extra karácsonyi gyilkosok számára

  04. 01. 2019      A divat világában

Mindannyian jól ismerjük egymást. A karácsonyi ünnepek alatt a gobbles nem fognak ellenállni tőlünk. Kóstoló, pihentető és étkezési édességek, ízletes szendvicsek, lédús sültek, hagyományos saláta, ellenállhatatlan előételek vagy bélelt tálak. Nem szabad kihagyniuk az édes italokat, gyakran egy csepp alkohollal, hogy mindannyiunk egészségét és boldogságát mégis meg tudjuk enni. A hűtőszekrényt, a tükört vagy a súlyt nem feltétlenül elkerüljük, nagy ívrel.

Az új év azonban sok felbontással rendelkezik. Gyakori, hogy egy fontot a fent említett felhasználásból elhagyunk. Így januárban a kapott kalóriák száma olyan gyorsan csökken, mint a fitneszközpontba beiratkozott emberek száma. Mi edzünk, erősítünk, összeomlik. Energia és eltökéltség megvalósítása. És mi hiányzik, hogy még jobb legyen? Szuper felszerelés!

Dolgozzunk a munkán! Nézzünk jól, ha jól nézzük ki :-)

Akár tetszik a figyelem középpontjába, akár inkább a tömegbe keveredik, a Desigual sportgyűjtemény felajánlja a "jobb diót" a fejtől a lábujjig.

És mivel abban a formában, amit nem csak a hölgyek, hanem az uraim is meg akarnak tartani, van egy tipp a kényelmes, sportos, férfi ruházathoz az Under Armour-tól, amit minden sportoló szeret.

Tehát bátran és kilökődik a kiló, tartva a fitneszét és az endorfinokat is szabadon engedve!

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?