[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 145 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Black Friday 2020

  29. 01. 2019      A divat világában

Mi is jelent  Black Friday, fekete péntek, miért kell megvásárolnia ezt a "nyaralást", hogyan kezdődött el, és mikor lesz ez a Fekete Péntek? már a naplóban kering, és a Fekete Péntek az összes Shopaholics ünnepe.

Fekete péntek

Mi a fekete péntek?

Könnyű azt mondani, hogy a Fekete Péntek egy karácsonyi előtti bevásárlási lázat indítanak, amikor az eladási és kedvezményes időszak kezdődik mind az online, mind az offline üzletekben. Üres polcok, verekedések és kilométerek. Az Egyesült Államokban és Kanadában annyira néz ki. A fekete péntek az Amerikai Egyesült Államokból származik. Mindig a Hálaadás utáni nap, november negyedik pénteke. Ez a fekete péntek november 29-én jön ki.

Hogy kezdődött el minden?

Miért "fekete péntek"? A fekete péntek nevének története sok, egyikük azt mondja, hogy miután az amerikai hálaadás hagyományosan nagy forgalmi dugót követett, mert az emberek elfoglaltak a vásárláshoz. Csak a torlódások és más közlekedési problémák miatt ez a nap az 1960-as években a feketenek tulajdonítható.

Csehországban az Apple 2011-ben vezette be a Fekete Péntek hagyományát, amely számos terméket kínál kedvezményes áron. Azóta több cseh üzlet is átvette ezt az ötletet, és ma már minden üzletben és üzletben kedvezményes eseményeket vehet igénybe. A mi üzletünkben is biztos benne, hogy nem lesz képes kiválasztani a kiválasztott darabokat. Maximális egérrel és billentyűzettel.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?