+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Fedezze fel a varázslatos pelenkák ruhák

  04. 07. 2014      A divat világában

Wrap ruha. DVF. Diane von Fürstenberg. Ezek alapvetően szinonimái. Elhiszi, hogy ünnepli a negyvenedik pakolás ruha?

Ikonikus pakolás ruha Diane von Fürstenberg Ikonikus pakolás ruha Diane von Fürstenberg

Diane von Fürstenberg negyven évvel ezelőtt hozott létre egy egyedülálló pakolás ruha, amely hamar meghódította a világot. Kényelmes ruha, tökéletes illeszkedés, amely kiterjed az összes hibáit, univerzális használatra. Mindez a fiatal designer Diane von Fürstenberg fel egy ruhát. A vágás teljesen zseniális. Nyakkivágás ruhák is szabályozni, hogy pontosan a ruha aznap elkövetni - a forró nyári napokon nyakkivágás növelni, télen, épp ellenkezőleg, akkor döntetlen majdnem a nyakát.

Diane von Fürstenberg a borítóján a Newsweek pelenkák ruha Diane von Fürstenberg a borítóján a Newsweek pelenkák ruha

Diane karrier és hamarosan elkezdett a pakolás ruha repült szerte a világon. Nézzünk szembe a tényekkel, amellyel nem vagyunk otthon? Vagy legalábbis frissíteni pelenkák ruhák a különböző csomók és meghajol a derék?

Márkanév alatt DVF Diane ma is működik, és a nyári kollekció jelzi a stílus érzéki és vadon élő állatok tervez. DVF már nem csak a pakolás ruha, hanem a társadalmi ujjú ruhák, kabátok és ragyogóbb. Amellett, hogy a klasszikus kígyó vagy a tigris mintát Diane ihlette színeit afrikai szavannák vagy új minta zsiráf szőr.

Világos nyári kollekció 2014 Diane von Fürstenberg workshop Világos nyári kollekció 2014 Diane von Fürstenberg workshop

Nálunk színes és friss alternatívát pelenkák ruhákat, az a levegőben lévő nyári ruha Desigual sok színben, lenyűgöző csomót a derekát. Szorosan kötődik csomót érdekes „megtöri” monoton vonal szűk ruhák, idézi hatás keskeny derék, és tökéletesen illeszkedik minden karakter - mint elődeik klasszikus pakolás ruha.

Innováció pelenkák klasszikus ruha - sundress Desigual zöld Innováció pelenkák klasszikus ruha - sundress Desigual zöld

Nyári ruhák Desigual Uralet piros. Nyári ruhák Desigual Uralet piros.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás