−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 24 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Farmer tetőtől talpig

  11. 06. 2021      A divat világában

Farmer, farmer, farmerruhák, szoknyák, ingek ... a farmer divatfogadás. És joga van hozzá! Korábban munkaruha anyaga, ma szekrényeink nélkülözhetetlen tartozéka. Melyik darab tetszik a legjobban? És mi kell nekünk a darab farmerből ebben a szezonban?

MOODO JEANS

Jamile megpróbálsz másokat, akiket már nem akarsz! Hihetetlenül rugalmas és kényelmes farmer, amely passzol, mint minden héj. Számos kényelmes vágás közül választhat, klasszikus és derékig érő, hosszú vagy háromnegyed, kék, szürke, fekete, szakadt vagy elegáns szegecsekkel. Először beleszeretsz hozzájuk, és nem akarod levenni őket.

farmer divat

A farmereket nem szabad kihagyni a szekrényből

Az időtlen testhezálló farmer nélkülözhetetlen darab a tavaszi napokra és a nyári estékre. Öltözhetsz gyakorlatilag bármire, minden ruha szépen ki lesz egészítve. Próbálja ki például egy színes Blutsgeschwister ruhán, vagy kombináljon farmert, rövidnadrágot, pólót, tornacipőt és induljon.

Választhat egy kék klasszikust, vagy kikapcsolhatja magát, és elérheti a fehér, piros vagy sárga farmert, amelyben senki sem fog hiányozni.

Farmer ruha MINDEN NAPRA

Mindig sztár leszel farmerruhában, és ezek nincsenek kitéve a trendeknek, ezért sok évadon át használod őket, mert csak így nem fognak kimozdulni a divatból. A tippünk egy farmer ingruha, amely minden nőnek megfelel. Azonban a nagyméretű szabások vagy éppen ellenkezőleg, a vállfákon található farmerruhák, amelyek körbeveszik és hízelegnek az alakján, mindenképpen figyelmet érdemelnek.

Csak válasszon. A farmerruhához Tommy Hilfiger farmer espadrillákat vagy farmer részletekkel ellátott kézitáskát is rögzíthet.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?