+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Extravagáns cipő Fornarina

  22. 01. 2018      A divat világában

Olasz márka Fornarina népszerű Olaszországban több évtizeden keresztül. És tele van finom és extravagáns darabokat, amelyek különböző számunkra, úgy döntöttünk, hogy a márka a ,, Differenťáckýho „portfolió, és nagyon gyorsan mi tetszett. A modern darabokat, amelyek nem hiányzik olasz hangulattal biztosan értékelni minden elegáns nő. hogy mi nagyon jól ismeri, ezért kellett üzletünkben kezdett fokozatosan naskladňovat. most velünk Fornarina öltöztet szó tetőtől talpig. és az alján most, amíg mi is. hogy a cikket szentelnek cipő, azaz télen Fornarina cipő .

Ennek előnye, hogy a legtöbb cipő bőrből készült, és néhány még vytepleným belsejében, ami európai szinten a téli gyalog ideális. Egyes darabok sportos, elegáns mások. Röviden, ő jön neki minden nő, kortól és divat-stílus. Nézzük tehát elképzelni, hogy a darab.

Nagyon népszerű az utóbbi időben hívják. Biker Boots, ezek cipők, melyek hasonlítanak a csizma vagy trackovky, egy erős, sportos, csizma, általában csipke, hanem a zip hogy összevetjük mind a sport és azoknak is, karcsú outfitům . Egy ideig bakancsok maradni, hogy úgy dönt, egy magasabb sarkú vagy alacsony ősszel és télen, akkor ,, kotníkovky „idelání mert csak nem megy fel a bokája. ,, A zimhouřivé” elegáns és fordítva típusok ideális sarkú csizma ami szintén megfeleltetett szoknya vagy ruha.

Amit meg szeretnék említeni, különösen, hogy extravagáns és excentricitás ez a márka nem ismer határokat, ezért meg kell találni a boka-sarkú cipő, amely a szív alakú. Ami mindenképpen megéri. Különösen akkor, ha végig őket a hó és akkor hagyjuk magunk mögött a szívében. Azt is kell vonzani a lelki társ életét. Választása, mint elhagyni, persze, hogy te, és nem jelenti azt, csak a partner, de csak egy cipő kiválasztása. Úgyhogy inspirálja az alábbiakban.

Bakancsok sarkú Fornarina

cipő Fornarina

csizma Fornarina

cipő Fornarina

Bőr bakancsok Fornarina

cipő Fornarina

Bőr cipők Fornarina cipő Fornarina

Biker Boots Fornarina

cipő Fornarina

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás