+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Espadrilles Toms - cipő amely kötelezô!

  15. 05. 2017      A divat világában

 

A csupasz boka ideje eljött, itt a megfelelô idô az espadrillesre. Kényelmes, praktikus, és dizájn cipôk  a Toms amely nem hiányozhat a tavaszi kiegészítbôl. Tavaszi / Nyári kollekció Toms, idôtlen, ötletes és színes motívumokkal, de gyerünk nézzük meg ... 

Toms Espadrilky

Egy abszolút must-have darab kétségtelenül egy klasszikus espadrilky ,, után Tomšovský „nevezett Alpargatas, amely minden bizonnyal már nagyon jól tudják. Ők alacsony, gumi talp, textil és színben. Szokatlan anyagok, kézi és jelentősége a vásárlást kizárólagos domain a ikonikus cipő.

Abszolút must-have darab és kétségtelenül klasszikus espadrilles a  "tomsovka"  az úgynevezett Lenox Sneakers, amelyet már jól ismertek. Alacsony, gumi talp, textil kivitelezés, és színes dizájn. A legapróbb részleteig kidolgozott, ikonikus cipô.

Toms cipők

Az abszolútbestseller, azonban ez a nyitott orrú Alpargatas  jutával bélelt, garantált siker, alacsony, vagy kicsit magasított platform, kényelmes stílusos és trendi. Nem okoz csalódást.

Toms cipők

Toms egy cipô mind felett, One for One”. A TOMS-nak a világon először sikerült a Cipôvásárlás élvezetét a rászorulók segítésének jóérzésével ötvöznie: a cég minden eladott pár cipő után ad egy párat egy fejlődő országbeli gyereknek.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás