+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

EMU válenky- jobb ékszerek Ausztráliából

  15. 10. 2013      A divat világában

Története EMU igen gazdag és termékeik szó kultusz. EMU Ausztráliában úgy vélik, a márka a prémium minőségű termékek és csodálatos kézimunka, amely fizet az alkalmazottak. Brand EMU szökött 1948-ban Jackson bőrgyár volt, ami annak idején az egyik legnagyobb. Ez a családi tulajdonban lévő cég bérelt sok munkavállaló az ausztrál régió Geelong akik ugyanazon a helyen ma. Továbbá, mivel a GMU büszkélkedhet rengeteg tudás és tapasztalat, mivel az első csizma báránybőr ők tettek ezen a területen.

EMU válenky ALBA sand EMU csizma ALBA homok

Minőségi válenek EMU kiválasztásával kezdődik a legjobb alapanyagok. Ebben az esetben ez a vezető ausztrál gyapjú, amelyet rendszeresen ellenőrzik a vásárlók EMU, akik folyamatosan járja Ausztrália és a kiválasztott első osztályú anyag, amely meghosszabbítja az életet a termékek.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan szeretettel és hagyomány teszi minden kis EMU:
https://www.youtube.com/watch?v=YULBGxH8Pz4&list=UUitPSWFCBbpgPLAKfmpBKJA

EMU Cooloola Chocolate EMU csizma Cooloola Chocolate

És a csizma kivételes EMU?

1 .. Vízálló báránybőr

2 .. szuper lágy ausztrál juh. Ez a nagy teljesítményű, mégis csodálatosan rugalmas, és lehetővé teszi a kényelmes mozgás

3 .. Megerősített alakú sarok - nem sešmajdání mint olcsó utánzatok válenek

4 .. Az anatómiailag formált lábágy, amellyel úgy fogja érezni, mint a séta a felhő. Egészséges lábad.

5 .. kemény tartós és kényelmes rendelkező talp lágy gumi helyezze EVA amely nesešlapává.

Ausztrál juh és a gyapjú funkciók, mint senki más anyag- hihetetlenül puha, rugalmas, segíti a testhőmérséklet szabályozásában, és az egyik legmelegebb természetes szálak egyáltalán. A betét is 100% gyapjú, amely nem más márka a piacon ajánlatot. EMU fektet egy csomó pénzt az innováció, a minőség és a design. Most tehát szó legeredetibb és szép báránybőr csizma a piacon, és ily módon felülkerekedik minden várakozást ügyfeleik.

Ebben a videóban láthatjuk a vízállóság válenek EMU

https://www.youtube.com/watch?v=is6hrtbTQyY

Dětské válenky Little Creatures LadyBird Gyerekcsizma kis lények katicabogár

EMU gyűjtemények most eladott 67 országban a több mint 10.000 kiskereskedelmi hálózatok. És hol van az EMU csizma lehet kapni? Látogasson el a e-shop www.Different.cz és csodálja az új kollekció egyedi eredeti darab, amellyel akkor téli mese.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás