+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

EMU - új kollekció kedvenc válenek gyapjú

  29. 09. 2016      A divat világában

Brand Emu Ausztrália valószínűleg nem kell bemutatni. Egyszerűen ez egy márka, amely ismert a piacon minőségi csizma, előállított valódi báránybőr és a gyapjú.

Mi gyapjú?

Gyapjú kapunk birkagyapjúból hogy szigorúan tartani. Gyapjú az ő pillanata, hogy jöjjön, de idővel növekedni fog újra. És ez a hullám borotvált majd alkalmazni termelők Emu csizma.

Miért viselnek gyapjú?

... mert a gyapjú melegen tartja a lábat a mínusz harminc.

... mert szereted a minőség és a kényelem.

... köszönhetően ez a természetes anyag cipőben és mezítláb, anélkül, hogy bennük izzadt láb.

Miért EMU?

Minden pár egy minőségi tanúsítványt.

EMU termékeket gyárt természetes anyagokból.

Egy innovatív márka - egy vízálló és fagyálló gumiabroncsok.

Be kell látnunk, hogy ez a gyűjtemény márka EMU nagyon jó. Mi nem beszélünk csak a design, a gyártók a termékek kismértékben javult. Minden cipő most egy dupla talp, amely speciálisan. Ő nem hordozza a márka logóját, de a hullámszerű, vízszintes csatornák ,, hogy”elvezesse a vizet, és így válik a talp csúszás. Belül található a memória talpbetét, ami biztosan értékelni. Az új forma került vissza része a cipő, azaz több megerősített sarok, így nincs sešmajdání vagy megsértése cipők és csizmák, így tarthat több évszak.

Minden típus különböző belső felületek és kérheti, hogy miért? A válasz egyszerű - minden birka más, mert ...;)

Az új kollekció van, gondoljunk rá!

Konstrukciós újítások, ez a csizma Trundle díszítő bőr öv csat kerületén. Ezek szívós, szabályozza a hőmérsékletet és a báránybőr. Ez a típus kétféle színben - fekete és khaki.

Egy másik típusú csizma Woodstock, ami ismét az összes jellemzőit. Ezek a csizmák magasabb, és ez díszített modern béren kívüli hátul, amely létrehoz egy érdekes hatása. Az ilyen típusú, akkor lehet választani a két színben - fekete és mogyoró.

A jó hír az, hogy milyen típusú vízesés. Felismerted magad, hogy csizmát a rövidebb változat egyszerűen verhetetlen, és ez díszített modern béren kívüli. Kapható fekete, mogyoró és khaki.

Egy másik típusú csizma Denman Lo, amelyek népszerűek több szezont, de ebben az évben van néhány elem javult. Ez a modell díszített két ezüst gombok mellett a külső, míg a felső gombot, hogy a márka logó. Kapható fekete és mogyoró.

Az eredeti terv egy olyan típusú Oxley. Ezek a csizmák   Lezseren elegáns, hála egy semleges szürke színt lehet kombinálni gyakorlatilag semmit. Ez díszíti szíjat a lábfej és a fejlett béren kívüli hátoldalán.

Azt mondják: ,, A legjobb az utolsó „, és nekünk a nyilvánvaló jelölt Greenhill bestseller csizma farmer design. Kívülről, a belső anyaga és fel vannak szerelve báránybőr gyapjú. Az oldalon van egy gumi lapok, ami lábbeli és a felső rész még visszahajtott, és olyan könnyű megváltoztatni tervez.

Hogy tetszik az új, hangolt ,, „gyűjtemény válenek? Nagyon örülünk, hogy túl, és más;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás