−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 55 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Emu szôrme papucs - trendi, és ellenállhatatlan

  14. 09. 2018      A divat világában

A lenyűgözô Emu papucs  meleg mint a bunda

Itt az ôsz, és máris fázik a lábad? Ne aggódj, mi segítünk rajtad, nekeress tovább, less be hozzánk, és válogass kedvedre. Gyönyörű pihe puha, szôrme, többféle színben és kivitelezésben. Otthoni, benti kellemes papucsok, minôségi kivitelezésben, csak neked!

Dôlj hátra kényelmesen - az Emu papucsok itt vannak , kényelmes lábbelik a hűvösebb napokra, minôségi báránybôrbôl, ezt muszáj megnézned, és nem szabad kihagynod. Csodás és kellemes pihe puha érzés a lábadnak. Emu pantofle

Az Emu  Ausztráliából, minôségi és precíz kivitelezést nyújt, eredeti báránybôr, minden egyes centiméter kiszámolva, finom kellemes és divatos lábbelik, melyek már az egész világon ismertek. 
Emu černé pantofle

A talp csúszásgátló a design pedig egyszerűen ellenállhatatlan. Elég csak kiválasztani a színt  - elegáns fekete, decens barna, világos szürke, vagy a lenyűgözô petróleum szín

Ugye, egyszerűen imádnivalóak, és már nem csak otthonra szeretnéd? Mutasd meg a világnak milyen lábbelid van? Keresd meg a hozzád megfelelô speciális modelt, amely vízálló, vagy szôrmés. És még kinn is megfelel. Nagyon jól mutat és jól kombinálható. 
Emu pantofle Mayberry Teal

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?