Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

EMU Ausztráliában segít

  25. 10. 2016      A divat világában

Világszerte emberek milliói isznak tisztátalan víz, ami súlyos betegség. Egyre több és több ártatlan gyermekek halnak meg AIDS, a malária, a kanyaró vagy veszélyes. Nők a gyerekekkel robotoló hosszú órákon át, hogy tiszta vizet, mert a másik nem. Brand EMU Ausztráliában úgy döntött, hogy segítsen.

EMU Ausztrália egyik vezető ausztrál cipő márka, hisz egy szép, egyszerű és kényelmes termékeket, és arra törekszik, hogy javítsa a minőségi életmód. EMU büszke tisztán természetes termék, minőségi anyagok felhasználásával, mint a báránybőr, gyapjú, minden évben bemutatja a különböző újításokat.

EMU Ausztrália összeállt nemzetközi jótékonysági WaterAid támogatni szegény területeken a hiány az ivóvíz. Teszi ezt annak érdekében, hogy tiszta vizet minden egyén számára. Ennek köszönhetően a partnerség a világ 19 legszegényebb közösségeket ,, víz alatt „, és így még zökkenőmentes hozzáférést biztosít ivóvizet.

Hála hozzáférés javítása a biztonságos ivóvízhez és hatékony szennyvízelvezetés, WaterAid segít megelőzni a betegségeket. Csökkenti a halálozások száma, amelyek kapcsolatban vannak a tisztátalan víz. A gyerekek több időt, hogy helyet biztosítson a víz megy az iskolába, és a felnőttek a lehetőséget, hogy életkörülményeik javítására.

Szervezet kifejezetten összpontosít Kelet-Timor és Pápua Új-Guineában. Tulajdonos maga EMU Paul Neat látogatott Kelet-Timor látni magam, mi a szegénység befolyásolja ezt a területet.

És hogy az együttműködés zajlik? Ha már vásárolt vízálló EMU csizma vagy más cipő, csak hozzájárulnak ehhez a projekthez. Minden vásárlás kapsz egy praktikus ón palack. Palack így mindig emlékeztetni arra, hogy nem egy jó dolog, ami igazán segít, ahol szükség van rá. És így minden korty a palackból majd észre, hogy ez csak egy a fent említett közösségek inni tiszta és biztonságos vizet. És ha te is segíteni szeretnék, hogy a mi cipő EMU , és más!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás