−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Eliza - Area Manager Románia: A szívem stílusa

  11. 02. 2019      A divat világában

Kedveseink, mert imádjuk hogy velünk vagytok Differenták, ezért készítettünk egy kis ízelítôt, mert természetesen a munkánkat is imádjuk, épp ezért elterveztük, hogy készítünk egy sorozatot, néhány személyes dolog, minden egyes Differenta kollégáról, a mai napon a marketinges kollégánkról írunk, gyertek velünk és olvassátok el. 
 
 
  • Ki is az az Ely?
    Energia, színek, és vidámság: Eli belülről és kívülről. Nem csak a hat éves kisfiú Patrick anyukája, de a differentáért is dolgozik. Hisz a színekben, és a zt mondja szebb a világ színesen. Szereti a feltűnô színeket, imád utazni, és kirándulni, szereti a természetet. Különleges képessége hogy tud románul. Egyszerűen szeret kommunikálni a romániai ügyfelekkel. Minden szívbôl csinál, így nem csak a közös ügyekkel segíti az ügyfeleket, hanem szeret beszélni velük. Azt mondja hogy némelyik, ügyfél még kávézni is meghívta. 
  • Mit jelent a munkahelye? Három éve a Differentánál dolgozik ” A-tól Z-ig” román, nyelv a képessége.
  • Hol láthatják az ügyfelek a munka eredményeit? Ely a Román Differenta arca  és hangja.
  • Hogyan néz ki munka asztala? Az asztalán imádja az élő virágát. Környezete tudja, hogy Elynek szüksége van édesség is elengedhetetlen.
  • Mit szeretsz a Másikról? Csapatunkat.
  • A munka után, mi a szórakozásod, mit csinál szabadidejében? Hol pihen? Este egy könyvvel vagy filmmel lazít. És imádja az illatos gyertyákat.  
  • Milyen a stílusba érzi magát a legjobban? A legjobban a színes, eredeti, mintás, virágos darabokat imádja.
  • A kedvenc márkája? Szereti a spanyol Culito fom Spain természetesen Desigual márkát és a cipôit. És a Melissa Tommy Hilfiger márkát sem hagyja figyelmen kívül. 

A szívem stílusa

 
Senki nem tudja, hogy minden alkalommal amikor forgatunk a Differenta TV-n Ely nagyon izgul, de amikor elkezdi a beszélgetést, akkor elmúlik ez az érzés, és folytatja tovább, Eliza de la Differenta. 
 
 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?