−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ELEGÁNS KABÁTOK ÉS KABÁTOK KARA

  24. 02. 2020      Different TV CZ / SK

A történelem sok szép történetet írt a múltban, amire szívesen emlékezünk. Sok szép dolog született, sok találmány született, és sok névvel gazdagodott a világ. Például a világszerte elismert Bata márka. Önnek is azonnal eszébe jut, hogy mit jelent ez a kifejezés? Biztos vagyok benne, hogy igen.Mindannyian tudjuk, hogy melyik vállalatról van szó és hol van a székhelye. Miért van egyáltalán ilyen bevezető?

A Bata mellett számos olyan vállalat van Csehországban, amely a kézművesség hagyományait a minőséggel és a divatiparral kombinálva ápolja. Az egyik ilyen cég a KARA TRUTNOV márka.

Trutnov Északkelet-Csehországban található. Körülbelül 30 000 lakosa van, ezzel a 35. legnagyobb város a Cseh Köztársaságban. De ami még ennél is több, hogy Trutnov történelmileg a szőrmefeldolgozáshoz kapcsolódik. Ez a mesterség nagy múltra tekint vissza a városban, egészen a 16. századig nyúlik vissza. 1948-ban alapították az első céget a városban, amely a megfelelő nevet KARA.

kapta

A KARA annak idején fontosnak tartotta, hogy csak a legjobbakat dolgozza fel. Ezért perzsiánt vagy asztrakánt importált olyan messziről, mint a mai Üzbegisztán, Türkmenisztán és Afganisztán. Ennek köszönhetően igazán magas minőségű termékeket tudott előállítani, amelyek sok embert megragadtak.Mára a KARA ismét az elegancia, a minőség szimbólumává vált, és ennek köszönhetően a termékek valóban időtállóak.

Mostanában a kabátoktól a kulcstartókig rengeteg terméket gyártanak. KARA női kabátokat és dzsekiket készítettünk Önnek, amelyeket már megtalálhat webáruházunkban.

▶︎ Női kabátok KARA

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?