Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 20 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Ékszerüzlet ékszer vagy hogyan díszítik a lakást

  19. 09. 2013      A divat világában

Az biztos, hogy tudja, minden Woman- az érzést, amikor nem feltétlenül szeretnének szórakozni, és nem éget. Kis ékszer kicsit még ölt meg senkit, és néha úgy érzi, nagyobb öröm, mint drága télikabátot. És azok a szép csecsebecsékkel felhalmozódnak, és felhalmozódnak, és mi soha nem elég nekik!

Mint a szekrényben, vagy ékszerdoboz nem felfújható. Ezért hozzuk neked egy pár tipp, hogy ékszer nem csak világosság, hanem szellemesen boltban. Nem az alján a szekrény, de a belső!

A luxus arany keretben, tele szép ékszer, álmodnak minden nő. Ha van egy rést a falon, és te elég kreatív, mentse el ékszereket a falon belül. Tudod festeni a fakeret a többi belső és élénk képet.

luxus női ékszerek Luxus ékszereket érdemel egy luxus áruház (Forrás: google.com)

Képkeret, akár nagy, kicsi, kerek vagy szögletes, hálás segítő számos belső. A fényképek indíték ebben az esetben csak a kedvenc ékszerek. Csak a hátsó falon a keret csatolni néhány kis köröm és ékszerek, hogy felakasztják őket. Minden nap, így a kép másképp néz ki, és elfárad.

ékszer doboz Érdekes doboz, amit tehetünk, hogy magam (Forrás: google.com)

Van egy kisebb keretekkel? Sebaj! Minden egyes képkocka lehet egy másik stílus. Get ihlette pl. A képkeret ékszerek , mediterrán stílusban.

ékszerüzlet Mentse az ékszerek kockákra Style (Forrás: google.com)

Szívesebben csupasz falak és a minimál stílus? Akkor jobb lesz megtisztítani a ékszerek szekrény szépen. Értékelni fogja a praktikus kétoldalas szervező egy fogas.

hogyan kell tárolni ékszerek Gyakorlati szervező ékszerek (Forrás: google.com)

Az utolsó és talán legstílusosabb tárolási megoldás a fából készült ékszerdoboz, és egy üveg bort. Ez viccesen hangzik, nem igaz? De az eredmény az eredeti :-)

női ékszerek Hogyan elegáns ékszerüzlet egy üveg bor (Forrás: google.com)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás