+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Ékszer, mint egy álom

  06. 12. 2016      A divat világában

,, semmi szépség sértené drága ékszereket třpytivej! "   Még ha nem emlékszik, ahol a kedvenc mese volt hallható ez a mondat, meg kell vallanom, hogy ez igaz. Jewel Ilyenkor szinte minden nő, függetlenül attól, hogy saját maguk, vagy megvenni valaki kap ajándékba.

Nyakláncok, karkötők, gyűrűk, fülbevalók, brossok is, mindannyian díszíteni, kiegészíti a ruhák és világosítja az arcunk minden hétköznap, társasági események, a munkahelyen vagy a dátumot.

Keresse meg igazán eredeti, szemet gyönyörködtető darab, amely akkor egyértelműen eltérő.

A rojtok a hit nem csak a ruhák, cipők és táskák. Ők a tökéletes elem félkövér nyaklánc Doc két színben. Hála a szokásostól eltérő formában egyszerűen don feje fölött, és rojtokkal több lánc és gyöngyök összeolvadnak elhagyása után hízelgő nyakkivágással.

nyaklánc Doca

Ha tetszik divatos hosszú nyaklánc, amelyek alkalmasak a kis fekete farmert és egy egyszerű pólót, akkor ez a tökéletes az Ön számára ez a darab Doc gyöngyszem, hogy elbűvölte nem csak te, hanem a környéken, aki akkor mutasd meg.

Doca nyaklánc

Karkötő, hogy megy mindennel, és mindig? A karkötők Desigual döntés könnyebb, mert majdnem 3 1. Minden olyan egyéb ellenállhatatlan. Akkor viseld együtt vagy külön-külön, és könnyen kombinálható más ékszerek Desigual .

Desigual karkötő

Telepítés fülbevaló most egy napi rutin. Akkor miért ez egy kicsit több kellemes? Fülbevaló márka OPS! Tárgyak , olyan kérdés, szív, mivel formájuk sugallja. Swarovski kövek képzeletbeli „hab”, és akkor már csak a választás a megfelelő színt az Ön számára.

Fülbevaló Ops! tárgyak

Azt szeretné, egy eljegyzési gyűrűt? Mi sajnos nem garantálja ... Atipikus és elegáns gyűrű, de igen! Rings OPS! Tárgyak készülnek kellemes szilikon, díszített finom Swarovski kristály és méretük maga beállítva. Ilyen gyűrű teszi a kezét, mint egy ékszer is.

Ring Ops! tárgyak

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás