−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 32 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Együtt vagyunk benne

  27. 03. 2020      A divat világában

Menjünk tovább
Az e-boltok értékesítése vált a fő forgalmazási csatornává. És ezért vállalunk minden felelősséget és 100% -ban dolgozunk.
A területvezetők, a marketing és az ügyfélszolgálat otthonról dolgoznak.
Hallja, hogy gyermekeink beszélnek velünk a háttérben? Mi is csak emberek vagyunk;)

Mi lesz a kézbesítéssel?

A kézbesítés továbbra is működik, de ha a lehető legnagyobb mértékben korlátozza és előleggel él, akkor ez sokkal könnyebbé válik a futárok számára. Van fertőtlenítőszer, de pénzük manipulálása nyilvánvalóan nem a legjobb.
És 9 európai ország 12 éves működése után valóban bízhat bennünk. Már 30% -uk fizet 100% -kal biztonságosan kártyával. Köszönöm.

Szállítók kezelik?

Frissítjük a fuvarozók listáját, és megbízhatókat kínálunk Önnek a kosarában.
Amikor egy fuvarozó megtiltja a készpénzszállítást, azonnal betiltjuk a kosárba. Mosolyjunk a futárokra, ők most a mai hősök.

Hogyan védik ügyfeleinket és alkalmazottainkat a munkahelyen
Több csapatra osztottunk. Az áruk csomagolásakor mind maszkokat és védőeszközöket viselünk. Naponta 20-szor mosunk kezet, és nagyon óvatosak vagyunk. Ne aggódjon, rájövünk, hogy mi a kockán.

Mi lenne az adagolóhelyekkel?
Korlátozjuk a terjesztési pontokat, de továbbra is működnek. A szállítmány óránként frissíti őket. És tehát, ha felhívjuk Önt, hogy változtassa meg szállítási szolgáltatását vagy értékesítési pontját, akkor nem szándékosan csináljuk. Ez azért történik, hogy minden gyors, biztonságos és gondtalan legyen.

Hogy vagy?
Mosolyogva vesszük. A megrendelések száma csökkent, de úgy gondoljuk, hogy hűséges maradsz nekünk és együtt tudjuk megcsinálni. Köszönömvan, és hogy Ön továbbra is időről időre élvezi magát. Mert mindannyiunknak szüksége van rá most.

Meg tudjuk csinálni együtt. A csapata Different.com

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?