+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Egy új kollekció Scotch & Soda ősz / tél 2017

  12. 09. 2017      A divat világában

Őszi már kopogtat az ajtón, így mi csak kinyitotta az új gyűjtemény a holland márka Scotch & Soda . Erről a márka hosszú ideje tudjuk, hogy te vagy részleges a részletekre, és én általában minden egyes darab található egy meglepetés formájában nyaklánc, karkötő és bross, hanem nagyon kifinomult témákat.

Az új kollekció tele van divatos színek - khaki, mustár, sötétkék vagy fémes árnyalatok jobb ,, in „, és csak elfárad. Térjünk egy új gyűjtemény képzelni. Valószínűleg a legtöbb felső darab a kollekcióban, a stílusos farmer nagyméretű női ing whiskyt szódával , amely most visel egy nagyszabású. Ez a vágás egyre, időtlen anyag, így inkább az őszi szekrény biztosan nem hagyja ki.

farmer ing Scotch & Soda

Az abszolút bestseller, stílusos hölgyek pulóver Scotch & Soda egy karamell árnyékban egy hatalmas motívum a mellkason. Pulóverek visszatért az elsők között trendek viselet. Úgy néz ki a farmer, rakott szoknyák például egy ing vagy póló alatt rendes cipők vagy egyéb sportcipők. Pulóver Scotch & Soda ajánlott kombinálni a cipők Converse .

Kapucnis Scotch & Soda

Persze nem szabad elfelejteni, hogy a ruha whiskyt szódával . Képzeljünk el egy kényelmes, elegáns, elegáns ruha, amelyben úgy érzi, nagy-e bárhova. Javasoljuk, hogy válasszon egy szép ruhát ,, melegítőben. „Ilyen sok ez persze. Ezek a ruhák lehet viselni egyedül, hanem a nadrág és cipők nézel ki.

ruha Scotch & Soda

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás