+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Egy új kollekció illatos műanyag cipők Mel itt van!

  09. 05. 2015      A divat világában

A húga műanyag cipő Melissa - Mel nazahálela és létrehozott egy új nyári kollekció 2015 cipő volt , az élet szeretetét feladatokat. Beleszeret minket;)

Új kollekció cipő Mel tavasz / nyár 2015 Új kollekció cipő Mel tavasz / nyár 2015

Mel cipő csodálatos, sokoldalú, illatos és akkor tényleg csak tudod, mert rendelkeznek legalább egy ilyen :) Hölgyeim, te kíváncsi, milyen kincsek vannak elrejtve az új kollekció? Mi megy nekik villogni!

Az első újdonság ilyen szép kecses balerinák egy díszes íj. Ezek fényes, van šíthlý profilja és bokacsizma díszíti a M betű egy kis szív mint egy jel a Mel. Elérhető bézs arany szalaggal, fekete, csillogó színes szalaggal, zöld szalagot egy tigris, és gyöngyház rózsaszín szalag, fekete, barna és vörös tigris íj.

Mel Pop VII Zöld Mel Pop VII Zöld

Egy romantikus jellege is van, az azonos típusú, redőzött virág. Választhatnak a fekete, a bézs és rózsaszínes bézs.

Mel Pop VIII Pink / Bézs Mel Pop VIII Pink / Bézs

Ha tetszik édesem, csipke fel ezek a gyakorlati fekete balettcipő vagy bézs, vörös és különbözhetnek;)

Mel Pop VIII Beige / Red Mel Pop VIII Beige / Red

Innovatív típusú balerinák bélelt csipke lábfej és a tisztességes íj a tetején. Balerinák egy fényes felület, könnyen tip. Kiválaszthatja kombinációja halvány rózsaszín, fekete, piros, bézs vagy fekete-fehér.

Mel Dreaming II rózsaszín / fekete Mel Dreaming II rózsaszín / fekete

Imádod mindent, ami fénylik? Mint szarkák? : D Tehát ebben az esetben mindenképpen válassza ezt a kényelmes perforált kerek toe balett lakások és třpytkatým felületre. Kiválaszthatja arany vagy fekete.

Mel Amora Arany Glitter Mel Amora Arany Glitter

Friss hírek és kedvenc ezek faszciális Mely. Húrok hullámzik a lábát, és úgy néz ki, isteni! Ők hozták létre a rózsaszín vagy kombinációkban fehér arany és fekete-fehér.

Mel Drágám fekete / fehér Mel Drágám fekete / fehér

Emellett balett lakások hoztak létre az ilyen típusú pantoflíky és Mel rózsaszín és zöld.

Mel Blue Jelly Mel Blue Jelly

Egy másik érdekes írja be az új kollekció cipő Mel ezek a luxus balerinák a csúcsáig. A hegy perforált és csizma van körül boka pánt köti. Kiválaszthatja a színek fekete és bézs, rózsaszín-szürke, kék-fekete, vagy csak sima fekete.

Mel Pitanga kék / fekete Mel Pitanga cipő kék / fekete

A nyári, akkor el kell látni az ilyen típusú cipő Mel nyitott orr, ami díszített rakott virág. Ezek az elegáns, stílusos és mindenekelőtt nagyon kényelmes. Úgy illik szinte bármilyen ruhát, és szeretni fogja őket! A választás halhatatlan, de még mindig divatos kombinációjával fekete-fehér, porszerű-fekete, bézs és rózsaszín nenonově merészebb.

Mel Mozgás Neon Pink Mel Cipő áthelyezése Neon Pink

És mivel ebben a szezonban uralkodott egyértelműen íjak létrehozott Brazíliában ugyanolyan típusú balett lakások Mel még egy aranyos íj a páratlan kombinációja átlátszó kék.

Mel Move Bow Kék / Clear Mel Move Bow Kék / Clear

Szandálok és Mel? Igen, ez egy új kollekció dúsított ezek elegáns szandál teljes sarok, nyitott orr és a szíjat a bokáját.

Mel Dance Beige / fekete Mel Dance Beige / fekete

Sem kategória petárdákat neochudíme. Egyszerű egy madár a lábfej a kék és fehér, rózsaszín és narancssárga és szürke-rózsaszín, akkor nem hagyja ki a szekrényben.

Mel Lilly Pill Szürke / rózsaszín Mel Lilly Pill Szürke / rózsaszín

Egy másik flip-flop ezután hajtva íj a derekát. Ezek romantikus papucsot csak bézs színben.

Cipő Mel Honey Beige IV Cipő Mel Honey Beige IV

A kollekció ezen békák köt nagy Daisy, amelyeket készült, mint a nyári.

Mel Virág Fekete / Fehér Mel Virág Fekete / Fehér

Bevezetett egy új kollekció már ott van, most rajtad a sor! Tehát csinál helyet a szekrényben, és jutalmazza meg melegen! Rendelés az oldalról botymel.cz és eltérő lehet :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás