−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 55 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Egészséges papucs mint divat trend

  24. 06. 2019      A divat világában

Mi jön eszembe, amikor papucsot mond? Ha úgy gondolja, hogy az íztelen ortopédiai "kórházi papucsok", akkor valószínűleg valamilyen hibát követünk el ebben a cikkben, általában azt kell mondanunk, hogy az egészségnek mindenki számára elsőbbséget kell élveznie. Megértjük, hogy a legtöbben inkább a designról, mint a kényelemről van szó, vagyis inkább az egészségről.

Crocs orvosi papucs

A közelmúltban, mint divatbolt, hatalmas igény van az egészségügy és a minőségi lábbeli iránt. Hogy ügyfeleink ne csak a tervezésre, hanem a cipők anatómiai paramétereire is nagy hangsúlyt fektessenek. Szóval jó hírünk van neked. Szép, egyre jobb és egészséges cipőink vannak az Ön számára. Crocs orvosi papucs .

A Crocs divatmárka már nem csak a "műanyag lyukasztó", hanem csak a csúcsminőségű papucsok, az idei kollekcióból való választás, ha a csúszós papucsok a divat trendjei csúcsán találhatók. A Crocs csúszós papucsok különböző színekben kaphatók, mint pl. Fémes vagy csillogó szalagok, de egyszerű kialakítással vagy papuccsal a platformon.

Végül biztosan nem szabad alábecsülni az egészséges gumiabroncsokra vonatkozó alapvető információkat. Ezért van 5 alapvető pontunk, amivel követheted a megfelelő cipő kiválasztásakor.

Crocs orvosi papucs

5 egészségügyi cipő paramétere

  1. A megfelelő méret - fontos annak biztosítása, hogy a lábadnak legyen az akarat az Ön cipőjében, nincs korlátozva az űrben, és érezte magát nyugodtan.
  2. Anyag - a megfelelő anyag az alap. A Crocs speciális Croslite anyagból készült, tartós, lágy és nem lábszagú cipőt gyárt.
  3. Anatómiai forma - az anatómiai forma és a talpbetét is fontos. Emellett a Crocs cipőknek a talpbetéten masszázspontjai vannak, amelyek szépen stimulálják a lábát.
  4. Ideális sarokmagasság - 2,5 cm-es férfiaknál, legfeljebb 5 cm-es nőknél. A Crocs papucs ideális az Ön számára, és ez a paraméter mindig rendelkezésre áll
  5. Súly - A Crocs cipő rendkívül könnyű, szinte láthatatlan a lábadon.

Crocs orvosi papucs

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?