Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Doc - kézitáska egy gondolat

  06. 10. 2016      A divat világában

Unod már rajta egy sima, bőr vagy szövet táskák egy Heddle, amelyek bár könnyen össze, de nem valami érdekes? Van egy megoldás az Ön számára. Valódi kézitáska a görög márka Doca hogy biztosan senki sem tudja figyelmen kívül hagyni.

Brand Doc jön egy gyűjtemény cikkek, amelyek egyesítik a nem csak egyszerű és praktikus terv, de mivel valami extra - egy ötlet. Nézzük majd be a legújabb darabokat.

Bizonyára Ön is egyetért velünk, hogy ez a táska Doc teljesíti mindazt, amit fentebb már utaltunk. Valóban hiányzik stílus, szellemes és nem részletesen. Hála a színkombináció ez is könnyen össze mind az elegáns, valamint a sportosabb ruhában.

Fantáziadús kialakítás is a pénztárca Doca , az alap fekete, díszített érdekes 3D-motívumok atipikus, lánc fül, amelyre lehet csatolni és karabinerrel az állítható elment. Ezzel a táska lehet menni a városba, hanem dolgozni, rövid, bárhova is kíván venni.

Mi nők szeretik a modern és praktikus dolgokat, és nagyon elégedettek vagyunk, hogy ez akkor is igaz, az 2v1 kézitáska. Például, ez a stylovka egy kis zsák, amely lehet végrehajtani a kézben vagy a vállon és a szintén egy kis hátizsák.

Ha tetszik az egyszerű felszerelést tarkított atipikus kiegészítők az Ön számára ez az ezüst királyné nyilvánvaló választás. Ez a gyönyörű fémes tengelykapcsoló vagy kézitáskában crossbody is volt szünetek és sima ruhában.

Tehát mit mondasz? Tetszik? Reméljük, hogy inspirálja, hogy továbbra is velünk marad más. ;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás