Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 8 óra múlva 57 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Doc - Görög táskák és kiegészítők

  24. 05. 2016      Different TV CZ / SK

videó% (y FCHoD6dWeAU)%

Különböző új epizód a TV van, és vele együtt a csodálatos tengeri szél a görög szigeteken. Ez egy gyönyörű gyűjtemény a márka Doca, ami jön hozzánk a görögországi csak néhány hét, és már díszíti oldal Different.cz. De mit hoz ez a márka, és milyen darabokat szeretsz? Nézzük meg néhány táskák, kalapok és pénztárcák.

Görög márka Doca nagyon jellegzetes, ötletes és eredeti, és minden bizonnyal az egyik fő termékek közé kézitáska. Mi nő elég kézitáska? Nem, hogy tudjuk, a;) És ez így van szükség elképzelni cikkek főleg azért, mert nagyon megéri.

Között táskák Doca találni a kis crossbody, táska a kezében, hanem egy nagy táskát, vagy övet kell viselni, mint egy hátizsákot. Kézitáska Doki azt hiszi csak a mindent. Továbbá, szép motívumok, így lehet választani virágos minták, hanem elegáns és finom bézs árnyalatokkal, pl.

A pénztárca is csatlakoznak a pénztárca. Pénztárca Doca szép, hanem praktikus. Van egy hely, amire szüksége van a pénztárca - több rekesz kártyák, hely a megjegyzések és kicsi. Néhány pénztárca van egyébként további zseb, amibe elfér, mint egy mobiltelefon, vagy vételi.

A görög divat eleve tartalmazza sapka . És mivel ez a nyár biztosan kalap, vagy ha nem lenne egy ötletes és divatos kalap hiányzik. Kalap Doca'll szeretik az elegáns stílus és báj. A kalap a márka Doki, úgy nézel ki, mint egy istennő ... bárhol.

Között a gyűjtemény Doc tartalmaznak egyéb kiegészítők divat - ékszerek . Köztük találsz ötletes és színes nyaklánc és karkötő, mely lenyűgözi őket. A gyűjtemény megtalálható igazán szép darab, amellyel az Ön ruhában tökéletesen.

Akkor mi van? Előfordult is csábító, hogy a görög hullám a luxus? Mi régen. És hisszük, hogy ezen a nyáron lesz még más, mint valaha;) A márka Doc talán másképp lehetetlen.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás