+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Dobja fel a nyári eredeti karkötő

  27. 06. 2013      A divat világában

A nyár a remek alkalom, hogy új stílust. Látogat koncertek, piknikek a napozás a tengerparton nyáron vagyunk állandóan mozgásban. És hogyan vértezze fel a nyári öltözködési?

strand ékszerek

Azt akarom, hogy a tengerparton, és élvezze a napsütést és a friss szellő, de attól tartunk, hogy a tengeri só, vagy víz-kiegészítők elpusztult. Próbálja karkötő műanyag. Ezek nem csak kényelmes viselet, de nem kell aggódnia, törés vagy a reakció tengervízzel.

A karkötő Desigual Theseus tenger gyümölcsei és virágmotívumok ébred csodálat, nem csak a strandon :)

31G5542_5010_vd_foto A másik nagy darab a tengerparton Desigual peacok karkötő páva motívum. Brand Desigual minden gyűjtemény létrehoz egy nagyon érdekes karkötő.

30G5502_3011_vd_foto

Piknik a parkban

Piknik kosár, takaró, sok jó és barátok. Ülni a természetben vált igazán szórakoztató, hogy a háziasszony tökéletes alkalom, hogy lepje meg barátait nemcsak gasztronómiai specialitások, hanem szellemes kiegészítők, és meg kell formájában édes desszerteket.

Kawaii-Édesség-ékszer-karkötő-Factory-kawaii-kawaii-Blog

Forrás: https://www.hawaiikawaii.net/

Romantikus sétálni

Szereted sétaösvényekhez? De azt akarom, hogy legyen ott? Ezután válassza ki a kevésbé hangsúlyos, mégis tele van az eredetiség karkötő katasztrófa tervek függők, nem csak a szerelmesek a hímzés :)

necb

Ahhoz, hogy egy darab természet a kezedben? Akkor hagyja magát ez a gyönyörű pillangó tartozék.

pillangó karkötő Forrás: www.grainnemorton.co.uk

este fél

A légkör fogva nyáron fél meg akarja változtatni a fülledt Vixen, itt van néhány tipp, hogy biztosan segít válik a királynő a táncparketten

5515710

Forrás: hiphopjewelrykings.com

Charriol-karkötő-Mindörökké-Young-ékszer-kollekció

Forrás: blog.charriol.com

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás