+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

DIY tudott Különböző

  05. 02. 2018      A divat világában

„Csináld magad” valójában egyfajta kultúra, a művészetek és mesterségek, amelyben az emberek csiszolta és termel mindenféle dolgok időtlen idők óta, és most neki lelkesen vissza. Hozhat létre semmit semmit. Tudod festeni, varrni, ragasztó, vág, építeni. Képzelet nem ismer határokat. De kérdezem, mint amit mi tudnánk differenťáci, forma? Nem talált semmit a boltban, mi inspirált arra, hogy tovább használja? Észrevetted? Igen! Ezek gyertyák Yankee Candle , vagy inkább a üvegedényben.

Azt szeretnék, hogy DIY „született”. Formás üveg fix sapka vonzza a figyelmet, és keverjük el nápadivost. És ha nem érzi kreatív természet örömmel jelentjük be többféle inspiráció, ami elképesztő után égő gyertyák Yankee Candle létrehozhat egy tartály, amely lehetővé teszi neki szállást.

1. Maradj a gyertyatartó, egy kicsit több nyilvánvaló ...

Tisztítani és mosni az üveg, akkor festeni az akarat, és hozzon létre egy gyertyatartót, amely dolazovat a belsőépítészeti vagy színes motívumok. Azt is követni az évszakok vagy a szabadság, hogy a következő év folyamán. Nem lenne mágikus gyertya állni egy asztalra a karácsonyi témát, húsvéti nyuszik vagy Halloweenesítés ijesztő sütőtök, melyik lesz annyira jellegzetes, hogy nem lesz minden látogatást irigység? Miután létrehozott egy műalkotás csak fény egy teamécses Yankee YANDLE és igazi kikapcsolódást lehet kezdeni.

 

2. A fürdőszobában a részletekre, üveg, miközben gond nélkül.

A fürdőszobában mindannyiunknak van egy csomó dolog, hogy nem mindig tudja, hol egyértelműen jól össze szépen. Azt értjük pamut törlőkendő, pamut törlőkendő, kefe vagy smink. Kihasználják, és ebben az esetben a Yankee Candle üveg, akár a klasszikus, vagy dekoráció. Yen konténerekből lehet borított homok és kis kagyló és szállít a fürdőszobában egy kis nyári vakáció.

 

3. A konyhába, ahol a főzés mňamky is jenki megpróbálom.

Igen, még a konyhában lesz egy üveg gyertya gyakorlati haszna. Csak mondja magát, ahol a boltban annyira elegáns tároló dobozok, mint a kávé, tea, liszt, cukor, tészta és rizs. Ezen felül, akkor az akarat, vagy belsőépítészeti javítása újra festés vagy más díszítmények, amelyek nem csak praktikus, de szép is.

4. A gyertya gyertya.

Yankke Classic gyertya nagy segítség már elült egy otthon marad egy csomó tea gyertyák? Ez után csak kár, hogy elrejtse őket egy fiókba, és hagyja, vagy várjon egy kartondobozban, amíg eljön az idő, hogy illatosító haza. Így használja egy nagy pohár tartály fedéllel, amely által vezetett gyakorlatilag és stílusosan mindenképpen.

 

5. kényes virág, edény egy kicsit.

Kert vagy vegye körül magát, mint a virágok és gyógynövények a lakásában? Használja növények csak több üveget a YC. Csak töltse ki járőr és növény bazsalikom vagy kakukkfű a konyhában, a tavaszi kankalin vagy a kis kaktusz fogja díszíteni az ablakot egész évben.

 

Remélhetőleg már inspirált is,
De ne tévesszen meg.
Ötletek még mindig sok,
de ezek nagy.
Mindannyian illik ide.
Pinterest az inspiráció.
Nézzen is ott van.
DIY Yankee Candle szeretem.

 

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás