+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Divatos kabátok őszi szezon

  19. 09. 2017      A divat világában

És mi van ősz! Az az időszak, amit szeret és. Az idő, amikor a természet pakolások fel a legtöbb mágikus színek, hanem a szezon érzelmi viharok. Függetlenül attól, hogy támogatói vagy az ellenfelek az ősz, mi minden van valami közös. Különben is, meg kell egy kicsit přiobléci. És mi van a divat üzlet, nem fogjuk nyilvánosságra, hogy mi fog viselni ebben az évben. És mert ez egy nagyon hosszú cikket, kezdjük a legfontosabb, és ez autumn coats.

Az elején tudnia kell, hogy bevonja mindig voltak, vannak és lesznek trendi. Megváltoztatása csak az anyag, szín és vágás. Általában ad egy darab viselni több szezont, amíg egyszerűen unatkozik. Üzletünkben lehet választani darab a holland divatmárka Scotch & Soda vagy Desigual, és garantálja, hogy ha csak lehet megunni visel.

Desigual

Desigual márka változatos, tudni, hogy a legújabb gyűjtemények, azonban egy kicsit szerényebb. Bár a színek viselése és fogja viselni, és monokróm darab egy szokatlan design az év ,,.”Ugyanakkor az időtlen stílus farmer. Farmer dzsekik legendásak, de mi a farmer dzseki Desigual ? Ez sokkal kevésbé gyakori, és az ősz abszolút tetején.

farmerdzseki Desigual

Whiskyt szódával

Abszolút trendi ügyek egyértelműen a gyapjú kabát whiskyt szódával , amely egyesíti a klasszikus eleganciát. Időtlen mustár színű ad neki pizzazz és garantálja a hosszú távú viselet. A szőrzet meleg így viselni a téli hónapokban, ráadásul alatta vehet bármilyen ruhában, akár sportos vagy elegáns.

mustár Kabát Scotch és szóda

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás