+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divatbemutató márkák Desigual és Scotch & Soda

  09. 07. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y MtIhQAmICd0)%

Pilsen Hotel Continental, ami igazán szép az első Style, tartott nagy divat események - Las Vegas Fashion Show Dailly. Itt egy új gyűjtemény a márka Desigual és whiskyt szódával teljesen elfogyott szálloda területén. Sok-sok móka divat, gyönyörű modell, kiváló vétel és kaszinó, mint a híres város a bűn - Las Vegas. Minden egy este egy helyen;)

Divatbemutató volt igazán vidám és modelleket kell móló fedett vörös szőnyegen, mint az igazi csillagok. Az emberek jól érezték magukat, és ez a legfontosabb.

Ebben következő részletének a divatos Internet TV lesz belelátni backstage az esemény. Mivel a modell látható, előkészítve az utat az emberek beszéltek ... de azt is, hogy hlky szemébe nézett egy divatbemutatón a kifutón. Desigual márka és whiskyt szódával őket igazán illett hozzá. De most, hogy egy képet magadról.

A Desigual gyűjtemény kerül bevezetésre, és a táncosok, valamint a kis gyerekek így fellépésük nagyon élveztem. Whiskyt szódával alakulnak az első köztársaság az igazi fémjelzi a valódi elegancia és a divat kreativitás.

Kövess minket, és különbözhetnek;)

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás