−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 6 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat trendek a Fashionweeks 2019-től

  06. 05. 2019      A divat világában

Mi lesz az idén? Milyen trendeket alakít ki a divatipar? Megnézhetjük és inspirálhatnánk az idei divathetekre . Azok számára, akik ebben az évben hiányoztak, van egy nagyszerű hírünk. A legfontosabb információkat Milánóból, Párizsból, New Yorkból, Londonból és Pilsenből kapjuk, különös tekintettel az üzletünkre. Tehát üljön hátra és legyen ihletett.

Fashion Week Paris

2019 trendek

Mielőtt konkrét típusokra lépnénk, bemutatjuk Önöket a jelenlegi divat trendek főbb általános aspektusaihoz. Mindenekelőtt, jelenleg "gazdag" díszítő, szegélyes, pöttyös és nyomatok, műanyag esőkabátok és más, ezen anyagból készült ruházati cikkek, valamint természetes minták és állati motívumok, pasztell színek és színblokk stílus 9 évig divatmárkák, Melissa vagy most O zsák formájában megyünk , és Desigual képviseli az állati és vad formatervezéseket, röviden, ami más, időtlen.

Fashion Week Párizsban
 A divat héten Párizsban idén januárban került sor. Ahol a résztvevők közül sokan tanúi voltak egy vékony szabású és szuper rövid party ruhák tervezői aláírásának újjászületésének, amely egy több ezer éves ügyfelek új légiójává vált. Máshol a városban, Gucci a párizsi debütált, Chanel megszökött a strandra, és Louis Vuitton visszatért a jövőbe. Szóval mit mond a párizsi Fashion Week idén? Ez határozottan szabadidős kabát. Az ilyen kabátot Moodo márka formájában találja meg. Amit biztosan érdemes megemlíteni, a kerékpáros rövidnadrág. Ez a divatirányzat kissé meghaladhatja a vonalat, de szívvel, azt mondtad, hogy még a veseműködés után is? 

 kerékpáros rövidnadrág 

Divat hét New Yorkban

 A Fashion Week idén New Yorkban február második hetében volt, és ismét tele volt divatos inspirációkkal. Érdemes megemlíteni az állati mintákat, a patchwork design visszatérését, a néma színkombinációkat. Mint például a sárga, narancssárga vagy piros, rózsaszín vagy alkalmi ruha. Ami az állati motívumokat illeti, az igazi állati szőr a stílusból kifelé nézhet, de az állatok által inspirált nyomatok viselése nem biztos. Az állati mintákat mindig viselni és viselni kell. A reális python kellékektől és leopárdbőrektől a szabadon ihletett változatokig, sokféle édes színben, például rózsaszín, levendula és banán sárga. 

állati minták
Fashion Week Londonban

A London Fashion Weeket februárban tartották a harmadik héten. New York Fashion Week után. A narancssárga volt az új fekete New Yorkban, de a piros szín nyert Londonban. A szeretet, a szenvedély, a tűz, a vér és az ördög szimbolizmusa. Természetesen Londonban volt egy megkülönböztető kockás minta, amely jellemző a britek számára. És a fekete bőr is.

kockás minta

 Divathét Milánóban 
 A milánói divathét februárban került megrendezésre. Minták, minták, minták - Ez a milánói Fashion Week fő divat-trendje, és ne aggódj a kombinálásuk miatt. Másnak kell lennie a necchálónak vagy a neccnek, de ne felejtsük el a különböző méretű halhatatlan pontokat, és meg kell említenünk a "Plastic Fantastic" trendjét is, amelyet évek óta másként kezelünk. 

minták

A következő videóban 3 felső "Pilsen" ruhát fogunk bemutatni, amelyek a divathetek 2019 által inspirált trendjei alá tartoznak!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?