−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 23 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat sláger - JUTA

  07. 06. 2021      A divat világában

A postai táskához vagy kötélhez társított elég durva anyagok elfoglalták helyüket a divat területén. Juta! Megtalálható cipőkön, kézitáskákon, hátizsákokon, ékszereken és öveken vagy pénztárcákon. Ha nincs köze a jutához a nyári szezonban, akkor gyorsan meg kell javítania.

Juta környezetbarát!

De ez nem csak a bemutatásról és a tetszésről szól. Ezenkívül a juta természetes anyag, nem mérgező és biológiailag lebontható. Ezért nemcsak a jelenlegi trendek szerelmeseit fogja megörvendeztetni, hanem az ökodivat rajongóit is , amelyről egyre gyakrabban esik szó. Végül is tisztább és egészségesebb bolygónkat akarjuk megőrizni.

Ezenkívül könnyedén kombinálhatja a juta kiegészítőket a szekrény többi darabjával vagy egymással. Időtlennek tűnik, így több tavaszi és nyári szezon után élvezheti őket.

Tedd bele magad!

Az Espadrilles már régen megszerezte helyét, a tavaszi és a nyári cipő közötti első lépcsőn, és még mindig tartja magát. Nem is beszélve arról, hogy kényelmes, könnyű és alkalmas nadrághoz és ruhához. Ők minden bizonnyal alkalmas egykézitáska , vagy egy elegáns hátizsák juta részleteit, majd csak a farmer a Moodo márka , például, amely sok nő tetszett, vagy egy tisztességes Blutsgeschwister ruhát , amelyben senki sem fog hiányozni.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?