−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat kiegészítők Desigual - Új kollekció FW19!

  10. 07. 2019      A divat világában

Az új Desigual ôszi téli 2019 kollekció, tele újdonsággal és ötletes darabokkal, gyönyörű és praktikus kiegészítôk a mindennapokra. És mint tudjuk hogy például a kézitáskákból sosem elég. Minôségi és szépséges pénztárcák, táskák, melyek még csodásabbá varázsolják az outfited. A Desigual a top kiegészítôk közé tartozik. Nem csak vidám és ötletes modellek, de praktikus és egyedi darabok a mindennapokra. A legapróbb részletig kidolgozott darabok, melyek egyszerűen ellenállhatatlanok. Gyertek velünk, nézzétek meg az új kollekciót, egy kis inspiráció sosem árt. 

Kézitáskák Desigual

Az új kollekció egyszerűen lenyűgözô, szebbnél szebb Desigual kézitáskák készleten. Nem csak, hatalmas választék, de a gyönyörű Desigual egyedi kivitelezés, melyet a márkától már megszoktunk, egyszerűen lenyűgözô. Többféle fazon, többféle model, hátizsákok, táskák, multifunkciós táskák, praktikus darabok melyek tökletes kiegészítôk a mindennapokra. ol mutatnak, és jól kombinálhatóak. 

női kézitáskák Desigual

Kendôk Desigual

Különleges design, vidám színek és ötletes minták, detailok, ez mind a Desigual. A márka híres a vidám és játékos darabjairól. Több ezren imádják szerte a világon. Minôségi kivitelezés, részletesen és precízen kidolgozott kiegészítôk. a mindennapokra. Lessetek be hozzánk és szerezzetek örömet magatoknak egy kis vásárlással. Csodálatos detailok, minták és kellemes viselet. sálak Desigual

Pénztárcák Desigual

Kicsi, közepes vagy nagy pénztárcák a Desigual márkától, többféle kialakítás, anyag kombináció, szebbnél szebb dizájn. Választékból nincs hiány, kiránduláshoz, vagy csak sétához, esetleg sporthoz, semmi probléma, széles a választék. Színes és vidám minták, melyek feldobják a napod. Ne várj tovább less be hozzánk és válogass kedvedre. 

pénztárcák Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?