−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat kiegészítők Calvin Klein - Tavaszi / Nyári Gyűjtemény 2019

  20. 03. 2019      A divat világában

Calvin Klein új divatmodellgyűjteménye tavasszal és nyáron 2019 itt van, és tele van szép, időtlen darabokkal. A Calvin Klein divatmárka különösen rózsaszín és fuksziai árnyalatokat választott ebben a szezonban. A klasszikus fekete, szürke és barna darabjai a szokásos "CK" monogrammal sárga, megkülönböztető elemekkel kerültek kiemelésre.

Rózsaszín és fukszia. Miért ezek a megkülönböztető színek? Mert tökéletesen illeszkedik mindennel és mindennel. Akár barna, barna vagy szőke. Mindig meg fog hangolni, és mindenekelőtt jó lesz neked. A abelky, hátizsákok, táskák, sálak, övek vagy sapkát. Mindezt az új Calvin Klein gyűjtemény kínálja . Természetesen egyes kiegészítőket kombinálhat és összeállíthatja őket.

Calvin Klein sál

A textil válltáskák is lenyűgözőek lesznek, amelyeket nemcsak alkalmi viselethez, hanem szabadidős tevékenységekhez is használhat, és több árnyalat közül választhat. Egy másik nagyszerű divatbemutató a kétoldalas szalag, amelyet nagy lelkesedéssel használhat az összes ruhához. Mindkettő nagyon kedvező áron.

táska Calvin Klein

További inspirációt találhat a különböző TV-n lévő videóinkban!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?