Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 8 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat kiegészítők? Basis ruhát :)

  01. 08. 2014      A divat világában

Ez egy szép nyári napon, csak tökéletes, hogy valamit, amit világítva, és tele jó hangulat egész nap. Van néhány tipp Desigual kiegészítők, hogy a mosoly az arcán egyértelműen idézi :) És természetesen a környéket;)

Az első OUTFIT kiegészítők Desigual

kiegészítők Desigual kiegészítők Desigual

Minden outfitům én választottam neki egyszerű fehér ruhát. Számukra én tudna erszényes Desigual divat százszorszép motívum szürke-kék-fehér tónusok pedig tökéletesen illeszkedik mind a saját maga és a ruha. A zsák alakja választották, hogy egyedi, elegáns egyszerű stílusban kevesebb zsebbel. Mint hab a tortán, én választottam műanyag karkötő Desigual az ugyanolyan színű, mint a táskáját.

2. NYÁR OUTFIT S Desigual kiegészítők

kiegészítők Desigual kiegészítők Desigual

Szerelmeseinek vörös Fogadok ez ötletes kis erszényt, amely alkalmas hordozó a kezedben. Ismét százszorszép motívum szépen egyezik a ruhát. Olyan korban élünk, amikor a legtöbb ember helyett a számítógép tablet. És mivel Desigual mindenre gondol, létrehozta ezt a gyönyörű borító Ipad azonos motívum a táskából. Minden elfér, így szépen;)

3. öltözetet kiegészítők Desigual

IMG_0074 Az utolsó változata ezeket a jellegzetes élénk színű kiegészítők, domináló zöld, rózsaszín és lila. Desigual kézitáska én választottam kisebb, ismét szállítására alkalmasak a kezében egy vidám kolibri motívum. Ugyanez a motívum sál Desigual felemésztik a szokatlan módon. Mi más lehetett volna a hölgyek :) Videó nagy tippeket árukapcsolás sál itt található: https://www.differenttv.cz/jak-uvazat-satek-10-zajimavych-zpusobu/ ;)

Hogy tetszik a ruhákat?

Gondolj kiegészítők, akkor nem nyúlik azt mondani, hogy a részleteket a hatályos :) Légy más ...

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás