−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 13 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat cseh nyelven készült

  29. 10. 2020      A divat világában

Nem érdekli, honnan származnak a megvásárolt és viselt ruhák? Milyen anyagokból és milyen feltételek mellett készül? Vessen egy pillantást azokra a márkákra, amelyek modelljei cseh fejben születnek, becsületes cseh kézzel valósultak meg, és így nemcsak a cseh szívünket nyerik el. Mi, a Különbözőek szeretjük őket és büszkén viseljük őket.

Ki nem félt, és létrehozta saját ruháit vagy kiegészítőit, amelyek büszkék a "made in Czech" címkére?

EMES

Cseh, hároméves márka, amelynek neve alapítójának kezdőbetűiből és egy családi kört ábrázoló kerékből áll, kissé szabálytalan, de mindig szorosan összekapcsolt állapotban. Emes férfiakat, nőket és gyermekeket öltöztet. A jelenlegi események miatt fátylakat is kezdtek gyártani, aminek nemcsak kötelező szükségletnek, hanem stílusos kiegészítőnek is kell lennie, amely tetszeni fog.

SIMPO szív

Saját cseh márkánk azon álmát, amely kifinomultságot, időtlen eredetiséget és kényelmet képviselne minden modellben , "a mi" Simona Poláková teljesítette. Márkája alatt ötletes vágású ruhákat talál, alkalmi viseletre, társasági eseményekre és esküvőkre. A száraz napokon történő melegítéshez van egy forró hír - Simpo poncsó arany színű részletekkel, amelyeken elhagyhatjuk a szemünket és nem feledkezhetünk meg a Simpo kalapokról - meleg, rugalmas, ráadásul szinte mindenkinek megfelel, kipróbáltuk.

XISS - valóra vált álom két cseh lány számára

A barátság mellett két jihlavai barát ötvözi a kreativitást, a divatérzetet és a vágyat, hogy minimalista, eredeti és különösen cseh kiegészítőket alkosson minden lány, nő számára. Táskájuk, hátizsákjuk és pénztárcájuk állatbarát anyagokból készül, amelyek tartóssága és minősége páratlan. A Xiss kiegészítők összetéveszthetetlen kialakításúak, és multifunkcionalitásukkal megnyerik Önt.

tőlünk neked - DIFFERENTA DESIGN

Fiatal kreatív csapat vagyunk, ezért néha arra késztetünk, hogy ismét valami újat tegyünk az Ön számára. Saját márkájú cseh darabjaink alatt szuper téli sapkákat találhatunk pompákkal, zseniális pólókat cseh divatjelekkel vagy jelenleg a leginkább szükséges függönyökkel .

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?