+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Módní Affiliate Program

Divat affiliate program Different.cz

Ez tényleg egyszerű! Helyezze el a Bannert a weboldalunkon oldalunkon lehet akár ( blog is) és jutalékban részesül, minden egyes ügyfél után :-)

 

Azt akarom, hogy egy partner CJ én már egy partner, és azt akarom, hogy létrehoz egy banner

 

 

Miért pont a Different.cz bannereit használd ?

Mivel, minôségi termékeket kínálunk, és ezt, a kedves vásárlóink is biztosítják. A Vásárlóink elégedettek, (magas konverziós arány). Az Affiliate program, egy jutalék alapú partner program, az értékesítési jutalék 11%) és a kínálatunk, különleges, stílusos, divatos bannerek.

Válassza ki a bannert kínálatunkból és helyezze el weboldalján.

Válassza ki a megfelelô bannert, és a méretét. Aztán, regenárljon egy kódot, és illessze be a honlapján. Ilyen egyszerű.

Fizetési jutalom?

Mert mi a divat affiliate program fizet ki bónuszokat havonta.Az Affiliate program egy jutalék alapú partner program Ha a feltételek teljesülnek, a CJ affiliate network.

Honnan tudja, hogy az ügyfél jött oldalamon?

Banners tartalmaz egy egyedi linket / code, hogy felismerjük, hogy érkezett a látogató a webhelyen (a készülék megjegyzi a látogató 30 napig!). Akkor figyeli a rendszer, amíg a végén a rend - miután megkapta a jutalmat. Részei vagyunk a legnagyobb partnerhálózatokból Commision Junction (CJ), így minden monitor a hálózaton belül. Nem tudjuk, és nem akar csalni. Szeretnénk kölcsönös megelégedésére;)

Annak CJ számla, akkor megtekintheti az aktuális összeget a jutalmakat. A hónap vége, akkor a jutalom kerül kifizetésre.

Hogyan válhat egy partner, és hogyan kezdj?

  1. Regisztrálj most. Mi elküldjük Önnek a bejelentkezési adatokat a rendszerbe.
  2. Itt kiválasztott banner, hogy tetszik a legjobban.
  3. Bannerek raksz bele a honlapján, és meg lehet kezdeni követési összegét díjazásuk.

Van XML-hírcsatornák?

Igen;)

Zboží.cz

https://www.different.cz/xml/zbozi.xml

Heureka.cz

https://www.different.cz/xml/heureka.xml

Dostupnostní takarmány Heureka.cz

https://www.different.cz/xml/heurekasklad.php

Google Merchant

https://www.different.cz/xml/google.xml

heureka.sk

https://www.different.cz/xml/heureka-sk.xml

NajNakup.sk

https://www.different.cz/xml/najnakup-sk.xml

 

Azt akarom, hogy egy partner CJ én már egy partner, és azt akarom, hogy létrehoz egy banner

 

Mi lenne akkor is érdekelt?

  • Cookie érvényessége 30 nap
  • Kapsz jutalékot minden vásárlások, hogy az ügyfelek, hogy a következő 30 napon belül attól az időponttól kezdve, amikor kattintott a hirdetéseket a webhelyen.
  • Megbízható partner hálózat üzemeltetője. VIV Networks sro A cég nyilvános amerikai hálózat Commission Junction ™ a piacon a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon. Partners lép szerződéses viszonyban állnak a Bizottság Junction, amely egyedülálló és technológiáját. VIV Networks sro fizet jutalékot a CJ, és támogatást nyújt partnereinknek Fashion Partnerprogram - Different.cz.

Pénzt a legnépszerűbb cseh divat üzletben.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás