−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 24 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Differenta Black Friday 2018

  16. 11. 2018      A divat világában

Megérkezett a Kedvezmény ôrület Black Friday! Officiálisan 23.11-én kezdôdik, de mi már elkezdtük korábban. Mert ugye egy nap alatt nem tudsz mindent átnézni, tehát úgy döntöttünk, hogy elkezdjük korábban, és hogy több idôd legyen a válogatásra, gyönyörű ruhák a Desigual márkától, vagy az ellenállhatatlan Calvin Klein táskák, és még több minôségi darabok. Gyertek velünk és válogassatok kedvedekre. 
Hosszú péééééntek lesz. 


Black Friday

Szerintünk azonnal beleszeretsz az ŐSZI CIPŐKELLENÁLLHATATLAN RUHÁK , nebo mrkněte, co jsme si letos připravili FÉRFI RUHÁZAT. De vigyázat, legyetek gyorsak mert a készletrôl gyorsan eltűnnek mint a villám. 

 

Black Friday

És mi is a Black Friday? 

Már igazi tradíció világszerte, amerikában például Nemzeti Ünnep. Az un. Fekete péntek, Black Friday, vagy a vásárlás mánia napja, induljon kedvezmény!

 

Black Friday, mondhatnánk, induljatok ezzel a startal  karácsony elôtti vásárláshoz, nyugodtan dôljetek hátra, hagyjátok ki a bevásárló központokat, és ne tolakodjatok, nálunk kellemesen és egyszerűen válogathatjátok ki a legjobb darabokat, csodás és egyedi darabok legyetek Differenták.

 

Black Friday

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?