+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - szeptember 2017

  08. 11. 2017      Azt írják rólunk

Őszi javában zajlik, és mi az idő melegebb ruhák. Nyári ruhák és petárdákat már rég elmúlt, és meg kell kezdeni újra egymásra. Nem tehetjük meg, hamarosan újra és biztos, hogy szokni, hogy találunk valami pozitív. Ebben a cikkben, akkor mi lehet az ősszel lesz sokkal kopás, ami divatos és ,, a. „A pislogás is, amit ajánlani a kedvenc nyomtatott médiában.

A színe a őszi mustár, és minden lehetséges formában. Nagyon népszerű is handwarmer textil kabátok gombokkal vagy egyszerűen övez ragasztószalaggal. Persze, ők is viselnek sál és kendő erős és elegáns kerékpárosok - bakancsok.

És mi azt javasoljuk, a média? Flash-magazin nőknek ad tippeket intelligens, annak ellenére, hogy egy kényelmes ruhák és rétegek. És azt is, divatos kiegészítők, amelyek között biztosan nem szabad kihagyni az eredeti sál Desigual . Moment magazin tanácsot, mi van a szekrényben nyári szabadságra. Ezek a midi hosszúságú szoknyák, trapéznadrág, darab mustár vagy khaki színű, és természetesen bármilyen ékszerek és kiegészítők, amely azt fogja hangolni a színt. Mint például a luxus karkötő Ops! Tárgyak .

Vlasta magazin ajánlja rendhagyó stílusok, állati motívumokkal és minták a folklór, amelyhez mi is úgy gondolja, hogy egyértelműen beleillik a márka Desigual , különösen darabos állati motívumokkal megtalálható üzletünkben, például a női pulóver Desigual egy érdekes stílusban. Pulóver lehet viselni, mint egy sportos, elegáns, valamint outfitům. A folklórban mi kétségtelenül van tüntetve darab virágmotívumokkal, ami jellemző Desigual.

Blesk nőknek

Blesk nőknek

Pillanatban az Ön számára

Pillanatban az Ön számára

Vlasta

Vlasta

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás