+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - szeptember 2016

  02. 11. 2016      Azt írják rólunk

Szeptemberben csillagok ragyognak és szeptemberben, főként az iskolások. Tovább tanév kezdődött, és vele együtt az újabb divat szezonban, amely előírja, több réteg és a szigetelés. Nézzük meg, mi ajánljuk médiában.

Top lány
gazdaság jelszavakat ,, Vissza az iskolába „, és azt ajánlja, különböző típusú táskák, pénztárcák és hátizsákok, ami minden bizonnyal hatni az iskolában. A legjobbak között eladók, például, úgy tűnik, kézitáska Doc és kézitáska Desigual . Vlasta magazin ajánlja hit ebben a szezonban, amelyek különböznek kabátok és szőrme, egyszóval minden szőrös és ne felejtsük el a divatos kalap, mint a kalap whiskyt szódával .

Kate magazin azt tanácsolja, hogy hogyan kell helyesen viselni zöld, hogy khaki, smaragd és füves. Termékeink fel, például cipők Melissa és karkötő márka Ops! Objektumok . Az Aha! A nők talál egy hatalmas mennyiségű őszi csizma, amelyek között vannak bakancsok Desigual .

Magazine Top Girls

Magazine Top Girls

magazin Vlasta

magazin Vlasta

magazin Katka

magazin Katka

Magazine Aha!

Magazine Aha!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás