+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - May 2016

  04. 10. 2016      Azt írják rólunk

Végül elérkeztünk a május, itt az ideje a szeretet. És úgy tűnik, minden kicsit vidámabb és szebb. A világ tele van a színek és formák töltött szerető mosoly. És amikor azt szeretem csinálni öröm, hogy a partnere, aki minden bizonnyal tesz minket a szeretet a divat. A májusi szám csupa szeretet és pozitív energiát, amely tükrözi a divat kiegészítők, vagy a divat is.

Lehet inspirálja személyes, valamint a háztartási cikkek . Ami azt bizonyítja, például a Living magazin, ahol megtalálható dekoratív párna Desigual . Divat kiegészítők nem lehetett elég a magazin Burda stílus, ahol van rájuk a különböző divatcég be több. Természetesen nem feledkezhetünk meg a mi szeretett, amelyre akkor inspirálja magazin Anya, ahol bemutattuk a népszerű és viszonylag új babacipők Zaxy . A sportrajongók ajánlja májusi számában a magazin Vlasta, egyebek között azt javasolja, valódi sporttáska Desigual.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás