+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz média - június 2017

  03. 08. 2017      A divat világában

Itt a nyár, és vele együtt egy csomó új divat inspiráció. Mi inspirált minket, hogy június média, akkor nézd ezt a cikket. Time Magazine ajánlott nyári csillag darab elegáns stílusban. Az idei forró ismét ,, „pasztell színek, virágmotívumok és elemei farmer. Kézenfekvő választás lehet tehát pasztell sárga nadrág Scotch & Soda .

A My World Magazine inspinaci találni születésnapját a nyári hónapokban. Meg fogja találni a különböző csíp a kerti party a stílus, a szó szoros értelmében. Ő születésnapját, mert lehet hangolni a legapróbb részletekig. ,, Vystajlovat „Például, és egy üveg bor, virág dugót a márka Vigara .

Vlasta magazin ajánlja monokróm, a fekete-fehér stílus, mindig megtöri a kiegészítést. Kiegészítő, amely soha nem fog elrontani semmit, ellenkezőleg hangsúlyozzák minden öltözék egy nyakláncot Desigual gyönyörű pasztellszínek, amelyek alkalmasak a minden ruhát.

Itt az ideje a csillagok

Itt az ideje a csillagok

Az én világom

Az én világom

Vlasta

Vlasta

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás