+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - június 2016

  11. 10. 2016      Azt írják rólunk

Június a hónap, amikor lassan, de biztosan kezd a nyáron, amely annyira szeretünk. És a múlt hónapban a kötelező oktatás, így igazán színes. Színes előadások, és nem csak a tapasztalat, hanem a teljes élénk színeket. Amint az ötletes, színes ruhák, hogy látjuk az egész.

És ez az, amiért, és a júniusi száma magazin nyújt ugyanolyan élénk színű darabok, amelyek biztosan nem hiányzik stílusban. Például Vlasta magazin szentelt több oldalt divat trükkök a témában ,, kék jó „, köztük például a kék karkötőt márka Ops! Objektumok .

Pillanatban az Ön számára, hogy inspirálja az olvasók tengerész stílus, és nem szabad elfelejteni a varázslatos tartozékok, kiegészítve a tartozékok márka Doc . Itt az ideje a csillagok tanácsot, milyen kiegészítők alkalmasak különböző alkalmakkor és tevékenységek, amelyek között is kényelmes balett lakások a nyáron márka Zaxy .

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás